If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На това събитие смятам да се разпиша на пистата със СХ-са, да видим дали ще мога да дам време около 1 минута и 1-2 секунди. Ако не ще е като миналата година на трибуната.
От 16.00 до 18.00 часа могат да карат всякакви автомобили.Ако има желаещи от участниците в Класика да карат и след награждаването, те НЕ заплащат такса.За всички останали, независимо с какви коли са таксата е 30.00 BGN.Поздрави
Миналата година на същото мероприятие таксата беше на половина 15лв или се лъжа
Млад си, а си бавен, мудно реагираш - я го виж Деян, де се мерне 75-ца и пазарува!
И аз казах "ценово предимство", а не "търси кола за 100 кинта"...ей, стисльо!
Ще участвам, поне с една и аз. Звезди, Митака няма ли да докарат още по-вехти Алфи?
По план ще има и вехти Алфи
Заповядайте всички фенове!
Ще е интересно.
Миналата година на същото мероприятие таксата беше на половина 15лв или се лъжа
Колега от чисто любопитство били споделил това защо го написа?
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Споделих информация, която чух от организаторите на мероприятието след награждаването(2013г.)! Защото бях там както и ти. За това казах 15лв. и ако не се лъжа, а тази година 30лв...
За това казах , за информация!!!
Не съм искал да засегна някой
За тренировка не знам, но моята кола не е видяла сериозна газ от миналото лято. За капак скоро я разглобих и сглобих цялата. Та ще е добре нещо, ако пада да е в БГ, а не при византийците.
19.Пламен Зашев - Алфа Ромео 75 - над 2000 куб.см.
Брат, сподели повече инфо, на ход ли смяташ да идеш, на ход ли смяташ да се върнеш, и пр, и пр.....Айде че ще паднеш под 1.30.ХХ за обиколка почти сички го знаем, но все пак.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment