ще пуснете ли и един спринт 85 година
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео трак дей
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщениеще пуснете ли и един спринт 85 година))) -шегувам се
Разбира се че ще го пуснемГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеВажно е качеството, колежке, а не бройката...
Бързам да се допълня - макар че, разбира се, и бройката да е от първостепенно значение.
Все пак качеството на колите и особено на състезателите си е по-важно...
Не е точно така колега. И качеството не е важно. Важно е да се съберем около пистата, да си изкараме чудесно, да си вдигнем адреналина. Какво времето си направил или колко е качественна колата не е от значение. Все пак на пистата излизат и хора за пръв път със стоковите си колиAlfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПочти съм съгласен...
А зад това "почти" стои следния въпрос - "да си изкараме чудесно, да си вдигнем адреналина" и т.н., не трябва ли да стане качествено?
Цвети естествено е права.
п.п.
На мен не ми стиска да излезна на пистата. Колата ми е след цялостно боядисване, пък и определено не е кола за състезания.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
-
-
Аз съм на 90% готов,ако не се случи нещо непредвидено,ще съм там,да се поразкършим....
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеАз съм на 90% готов,ако не се случи нещо непредвидено,ще съм там,да се поразкършим....Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеЖивот и здраве и здрави гуми,ако всичко върви по план,може и аз да се поразходя!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment