If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А най атрактивната 155 бе на VFTI караше я като за последно. Приятна изненада бяха Ферариста и Коста, опс забравих да спомена и едни две момчета които ги "апе кучето" Гиги и Нено. Които не дойде много изпусна.
Много малко снимки бе има няма 700-800
Хмм, който си хареса някоя снимка мога да му я пратя в по-голям размер, срещу скромно 2 цифрено заплащане в $.
Там си има опция "виж снимката в цял размер", уважаеми колега. Не бъди толкова подкупен
"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Незнам за вас, ама на мен 131 супермирафиорито ТУРБО ми напълни душата, можех още да седя на пистата и да го гледам как кара лееко настрани с вратите и излизат пламъци през "фунията"
Няма ли повече снимки на фиатката... ?!
Има, ма още не са качени или пооправени. Ето една, дето и мен самия много ме израдва че успях да я хвана :
Споко де. И 1:07:92 при селеспийдите също го няма) Това беше в твоята серия.
Добре покарахме и на мокро и на по сухо. Съжалявам че аз във сухото не можах да покарам с повече газ.Оказа се обаче че появилото се тропане не е трябвало да ме притеснява.
Имаше даже кой да ни пази от горе :
(американски изтребител F-15)
Всички други мои снимки можете да намерите на този адрес. Мисля, че въпреки лошото време и факта, че вчера беше работен ден, се получи добро мероприятие. Поздрави за организаторите и всички, които ни забавляваха на пистата !
Брее, колега ти изкърти със снимки бре.....
Може би изкарахме възможно най интересно с тия променящи се условия - имаше мокро, имаше и сухо.....
Ники тебе забравих да те поздравя за уникалното време за твойта кола,браво добре си се подготвил,евала Неможахме да се запознаеме,но нищо,ела някой ден до сервиза да пиеме по бира
П.С.Ся ако знаете колко ме е яд на онези незнамси колко си бири на концерта на АЦ/ДЦ,просто не бях в кондиция,а и трябваше да тръгваме по-рано,иначе можеше да спееля утешителна награда за едиствено комби на пистата
Comment