Е, хубу де. Аз след трак дея имах път към София. Тръгнах след вас. По едно време на магистралата настигнах сивата 75-ца, изпреварих я, поздравих, малко след тва едни куки щеха да ме снимат добре, че беше радарчето в колата, но колоната така и не я настигнах. 75-цата да е спирала?
Известие
Collapse
No announcement yet.
track day 4
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеЕ, хубу де. Аз след трак дея имах път към София. Тръгнах след вас. По едно време на магистралата настигнах сивата 75-ца, изпреварих я, поздравих, малко след тва едни куки щеха да ме снимат добре, че беше радарчето в колата, но колоната така и не я настигнах. 75-цата да е спирала?...пък аз от Калояново до гаража не съм спирал никъде
2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение5-ти Септември... скоро пълно инфо
едната е " blow off ", а ще има и още ......
Чакам следващата гонка с нетърпение
Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 00:16.Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Comment
-
Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеЕй, бързите атмосферки, слагайте си турбота, че аз мисля да идвам единствено само със сликове
Че имам на ум една месомелачка
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениеЕй, бързите атмосферки, слагайте си турбота, че аз мисля да идвам единствено само със сликове
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеСамо турбота, ли може?Че имам на ум една месомелачка
...за 57-те сек, не се надявам чак до там да стане, но на едни високи 58-ци бих бил предоволен
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениея, я, да не е нещо с механичен компресор и турбо
...за 57-те сек, не се надявам чак до там да стане, но на едни високи 58-ци бих бил предоволен
да си струва разкарването до Пл. поне.......146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщениеАз предлагам да се разделят на 2 групи каращите-стриит гуми и слик?Ко ше кажете колеги?
Не сме фенове на многото ограничения, всеки си кара с каквото може и това е.
Ициииии батка не скачай на малолитражки еййй... тва като с бухалка в детската градина.
Теглихме моята кочина - 980 кг. БЕЗ МЕН и малко бензин !!!!! МАтора да е има няма 120-130 коня
---------- Post added at 08:28 ---------- Previous post was at 08:27 ----------
Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщениеАз предлагам да се разделят на 2 групи каращите-стриит гуми и слик?Ко ше кажете колеги?
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеИдеята е добра, но в края на сметка нали се вижда кой с какво кара....и всеки може да си се сравнява с който иска не сме 100 човека.
Не сме фенове на многото ограничения, всеки си кара с каквото може и това е.
РАЗДЕЛЕНИЕ ЩЕ ИМА ПО ДАДЕНИ ВРЕМЕНА, НО ЗА ТОВА В ПРАВИЛНИКА!!!155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4