If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тука нещо ми се оплакваш а???? мухаххах или оправдаваш??? Господин картингист ако успея да те бия и с/у 2.5 мотора ти, ша та спукам от гняс да знаеш, демек стягай си гащите...
Няма да моеш, ще избягам и поне година няма да чета форума......
---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:51 ----------
днес и бай Змей потвърди участието си на трак дея...
специален екип журналисти ще следят представянето му на пистата муаахахах
п.с. от еко министерството също ще пратят екипи да следят дизелите по пистата
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Ще дойда бе, само да сме живи и здрави.
Вчера никой не вярваше, но колата издържа един час на цялата газ, даже и завършихме 6ти от общо 20. С гумите се поизложих доста, марката на предните вече не се чете, а и се белят на люспи. След състезанието имахме няколко дребни кусура - хидравлична помпа в кофата, висящ заден стоп, хъркаща трета, а и за да ни е по-интересно прибирането накрая, в Пловдив пукнах лекичко картера. В София си източих 4те литра отдолу де, така че няма страшно .
Доста е зарибяващо, голям кеф беше.
Мерси много на всички, които дойдоха!
Каза ми на мене Дългия,че с Бобо сте разчупили драгаджиийските приоритети и сте газили по Калояново!Евала и пожелавам на целия форум един прекрасен Италиан Трак Дей да си спретне!Дано има повече коли за да има повече спортна злоба и и да е по интересно!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Трябва да знаеш, че не е важно с какви гуми си на пистата, а че си там. Тоз който е бил на пистата знае кое колко струва. Важното е, че сте били и сте давали газ, колкото сте могли. Следващия път повече. И за тези изконсумирани железа... нормално Успех в бъдещи начинания на пистата!!!!
не знам Аспарух какво чака.... Има кола... кара както трябва, даже повече от колкото трябва
П.С. ДИМИТЪР КАМИЛКОВ -0894446308 от Бургас има около 20 бр. хубави 17-ки сликовe на 50-70 лева.... КУПУВАЙТЕ!!!!!!!
моля това да не се счита за реклама а за помощ на колегите които търсят гуми
Един въпрос , имали смисъл на 156 да се слагат 17ки сликове? Или да се търсят по малки например 15ки?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Един въпрос , имали смисъл на 156 да се слагат 17ки сликове? Или да се търсят по малки например 15ки?
Това е нещо което е много относително, има значение с каква кола си, колко тежи, колко може да я караш, какво искаш да постигнеш, къде ще я караш, и още няколко неща.....чисто теоретично 15ки се развъртат по бързо, но имат по малка стъпка, 17ките се развъртат малко по бавно, но имат по голяма стъпка......
Ако нямах 8 джанти 17ки, и трябваше да почна от някъде, за това което имам щях да търся 18ки.....
Но както ти казах тва е много относително и зависи от много неща, няма универсален отговор, на пистата всичко е компромис между поне 2 фактора.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Това е нещо което е много относително, има значение с каква кола си, колко тежи, колко може да я караш, какво искаш да постигнеш, къде ще я караш, и още няколко неща.....чисто теоретично 15ки се развъртат по бързо, но имат по малка стъпка, 17ките се развъртат малко по бавно, но имат по голяма стъпка......
Ако нямах 8 джанти 17ки, и трябваше да почна от някъде, за това което имам щях да търся 18ки.....
Но както ти казах тва е много относително и зависи от много неща, няма универсален отговор, на пистата всичко е компромис между поне 2 фактора.....
Ясно , значи има кяр от тях
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
А има ли някакъв проблем,ако от сега обявя че ще се записвам на място?
Че с тия балове.....до последно нищо немога да кажа със сигурност
Принципно, не освен ако не се стигне максимален брой участници, което не ми се вярва да се случи, а той ще около 45
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
не ограничение няма, но по принцип опита показва, че на нашите мероприятия тавана е толкова към 45 коли за да не се чака много за каране, защото на последния свободен ден съм чакал средно по един час за да се пусна, на края на деня чаках близо два, добре беше Живко, че ме предреждаше постоянно.
А И ТАЗИ ГОДИНА МИСЛИМ ДА СЕ ПУСКАМЕ ПО ГРУПИ КАТО В ГЪРЦИЯ С ЦЕЛ ПО-ГОЛЯМ РЕД И ПО РАВНОСТОЙНИ СЕСИИ.
п.с За сега са ... към 20 човека записали се, но все пак има още малко време до края на 30 левовия срок... скоро като ни остане време ще публукуваме и временен списък.
ЧЕТЕТЕ И ПРАВИЛНИКА... КОЙТО Е ЗАПИСАН СУТРИНТА ... ТОЙ ЩЕ КАРА. СЛЕД СТАРТИРАНЕТО НА КОЛИТЕ НЯМА ДА СЕ ЗАПИСВАТ ДРУГИ УЧАСТНИЦИ. ЦЕЛТА Е ВСИЧКИ ДА СА НА ЛИНИЯ СУТРИНТА.... ЩЕ ИМА И ОБЩА СНИМКА на участниците
Comment