Интересни коли......
Известие
Collapse
No announcement yet.
track day 4
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеИнтересни коли......155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
Powered by ...sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщениеИнтересни коли......... важен е резултата и най-вече кефа от преживяното
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеЯ, колко много легенди са се записали.. Ако е решил може и да я покара на трасето, не само да ни радва окото!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Абе Нено ако знаеше до къде са стигнали с на Живко 155-та нямаше да го запише в списъка за този трак дей,но според мен Нено си го прави профилактично всеки трак дей па може няко ден да се появи.
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеАбе Нено ако знаеше до къде са стигнали с на Живко 155-та нямаше да го запише в списъка за този трак дей,но според мен Нено си го прави профилактично всеки трак дей па може няко ден да се появи.
Ти твоята кола ще я доведеш ли?
Та господин "Знам до къде е колата на Живко"моля те не коментирай състоянието на колите на трети лица, защото на Живака колата е в списъка не защото я сънувам, а след разговор с него. Та г-н Щерев ми каза: "ще се напъна на макс да я доведа този път и май ще успея въпреки, че съм зверски зает и грам нямам за нея и продавам даже и Неона"
Кажи ми честно с каква цел ти е поста и каква е ползата от него?
Защо всеки не си гледа неговата кола и толкова. Ок?
Гледайте повече да карате отколкото да пишете.
п.с. Ако искаш може да хванем бас дали колата на Живко ще е на пистата, искаш ли?
И по темата. Вече има шанс, ако Тони някакси успе да събере в супер кратък срок колата на Пламен, да има Алфа 75 3.0 Америка на пистатаLast edited by ne0; d.m.y г., 22:29.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеВече има шанс, ако Тони някакси успе да събере в супер кратък срок колата на Пламен, да има Алфа 75 3.0 Америка на пистата"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Ша му даваме на Тони зор
Comment
-
А аз вместо да давам зор ще дам рамо, ако трябва.
ОФИЦИАЛНО от днес 1 май започвам да работя без почивка. Моята 75 трябва да мине през пълна промяна, на Пламен колата, ако имат нужда ще помагам и една Ланчиа Бета има нужда да я позакърпя
Месецът на приготовления преди карането е почти толкова готин колкото самото каранеAlfa Romeo 75 24V
Comment
-
На мене много ми се кара и май ще пенсионирам 1.4ката. Така и така след още 5К ще хвърлям 1.6.
За подготовката трябва да ревизирам спирачки и подмяна на окачване за да съм поне малко конкуренция!
Нали няма проблем да си платя и запиша на пистата ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеМесецът на приготовления преди карането е почти толкова готин колкото самото каране
Първоначално публикувано от xctr Покажи съобщениеНа мене много ми се кара и май ще пенсионирам 1.4ката.
За подготовката трябва да ревизирам спирачки и подмяна на окачване за да съм поне малко конкуренция!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщениеБроите ме и мен,Пз.групата нарасна с още един
идвам и аз....без грам подготовкасъс "терлиците" и изпечените накладки от миналогодишния тракдей
п.п. ще се уговоря с Радо да пускаме заедно заявките,гледам и него го няма още в списъка....146 Turbo
Comment
Comment