Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Интересни коли......
    0892 488 330-Теодор
    Alfa Romeo 145 3.0 24V
    Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
      Интересни коли......
      Ще има...
      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
      Powered by ...
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
        Интересни коли......
        колите на хартия не са интересни ... важен е резултата и най-вече кефа от преживяното

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Я, колко много легенди са се записали.
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
            Я, колко много легенди са се записали.
            Тъкмо това гледам и аз! Даже Живко е записал неговото ку4 . Ако е решил може и да я покара на трасето, не само да ни радва окото!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Абе Нено ако знаеше до къде са стигнали с на Живко 155-та нямаше да го запише в списъка за този трак дей,но според мен Нено си го прави профилактично всеки трак дей па може няко ден да се появи.
              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                Абе Нено ако знаеше до къде са стигнали с на Живко 155-та нямаше да го запише в списъка за този трак дей,но според мен Нено си го прави профилактично всеки трак дей па може няко ден да се появи.
                Не се заяждам но в твоя стил.

Ти твоята кола ще я доведеш ли?

Та господин "Знам до къде е колата на Живко" моля те не коментирай състоянието на колите на трети лица, защото на Живака колата е в списъка не защото я сънувам, а след разговор с него. Та г-н Щерев ми каза: "ще се напъна на макс да я доведа този път и май ще успея въпреки, че съм зверски зает и грам нямам за нея и продавам даже и Неона"

Кажи ми честно с каква цел ти е поста и каква е ползата от него?

Защо всеки не си гледа неговата кола и толкова. Ок?

Гледайте повече да карате отколкото да пишете.

п.с. Ако искаш може да хванем бас дали колата на Живко ще е на пистата, искаш ли?

И по темата. Вече има шанс, ако Тони някакси успе да събере в супер кратък срок колата на Пламен, да има Алфа 75 3.0 Америка на пистата
                Last edited by ne0; d.m.y г., 22:29.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  Вече има шанс, ако Тони някакси успе да събере в супер кратък срок колата на Пламен, да има Алфа 75 3.0 Америка на пистата
                  Па ако не мое, с трилитровия параход......и без тва ще става на скрап......една част от него.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ша му даваме на Тони зор

Comment

• А аз вместо да давам зор ще дам рамо, ако трябва.
                      ОФИЦИАЛНО от днес 1 май започвам да работя без почивка. Моята 75 трябва да мине през пълна промяна, на Пламен колата, ако имат нужда ще помагам и една Ланчиа Бета има нужда да я позакърпя
                      Месецът на приготовления преди карането е почти толкова готин колкото самото каране
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• На мене много ми се кара и май ще пенсионирам 1.4ката. Така и така след още 5К ще хвърлям 1.6.
                        За подготовката трябва да ревизирам спирачки и подмяна на окачване за да съм поне малко конкуренция!

Нали няма проблем да си платя и запиша на пистата ?

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                          Месецът на приготовления преди карането е почти толкова готин колкото самото каране
                          Брей този пък колко романтична душа бил......ся остава да каже и че удволетворението е пълно когато след тракдея всичко е издържало на гърча на който е било подложено, и чиляк е доволен че си е свършил работата.....
                          Първоначално публикувано от xctr Покажи съобщение
                          На мене много ми се кара и май ще пенсионирам 1.4ката.
                          За подготовката трябва да ревизирам спирачки и подмяна на окачване за да съм поне малко конкуренция!
                          Нено ще има конкуренция.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Конкуренция имах предид да не съм като шиле на пистата! На 1вия тракдей най-доброто време беше някъде 1.09. Сега не очаквам много повече!

Comment

• Броите ме и мен,Пз.групата нарасна с още един
                              Alfa Romeo 145 QV
                              Alfa Romeo 146 TI-Turbo
                              Fiat Tipo 1.6 M.i-LPG
                              Fiat Multipla....LPG Мечка

Comment

• Първоначално публикувано от 146_TTI Покажи съобщение
                                Броите ме и мен,Пз.групата нарасна с още един
                                опс,ето и моята пряка конкуренция, 146 2.0 мурбо.....

идвам и аз....без грам подготовка със "терлиците" и изпечените накладки от миналогодишния тракдей

п.п. ще се уговоря с Радо да пускаме заедно заявките,гледам и него го няма още в списъка....
                                146 Turbo

Comment

Working...
                                X