Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
    Батки готвите ли се? Добре че са почивните дни за Гергьовден та и аз да извадя някой жокер. Интересно ми е на колко от вас колите им са готови, защото аз съм до никъде.
    Требе само некво активно обдухване на масления радиатор да измислия и по една лека стружка на дисковете да си пусна, иначе като цяло сме готови бе бай Венци...
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Това означава ли, че всичко по "валувити и иликтроникити" е ОК? Интересно ми е какъв е ефекта от смукателния вал от 3.2 спрямо оригиналдъ вала ?
      Тва най - накрая, може би съботата и неделята преди тракдея......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
        Батки готвите ли се? Добре че са почивните дни за Гергьовден та и аз да извадя някой жокер. Интересно ми е на колко от вас колите им са готови, защото аз съм до никъде.
        Ти ако си доникъде ние сме......
        Attached Files

Comment

• батки аз за малко да си сменя маслото, даже реших да се тунинговам с KN филтър, но в почивните дни не се сдобих и отложих за през седмицата ... но се сдобих с гуми МУАХХААХ

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            батки аз за малко да си сменя маслото, даже реших да се тунинговам с KN филтър, но в почивните дни не се сдобих и отложих за през седмицата ... но се сдобих с гуми МУАХХААХ
            Кви гуми си взел?
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Кви гуми си взел?
              yokohama rally новички и благодарение на Иво Фантазията и Пейчев - michelin доста зле ама ша ги карам за пробата и поради липса на други. Иначе като размер 16-ки и 17-ки.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

yokohama rally новички и благодарение на Иво Фантазията и Пейчев - michelin доста зле ама ша ги карам за пробата и поради липса на други. Иначе като размер 16-ки и 17-ки.
                Екстра,видя ли оня ден новите 17-ки?Аз ще си карам с стрийт гуми
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Моята кола е готова преди месец. Имам си нова генерация, нови гуми и толкова. Ама ми дреме на .......... нали ще се изкефа на пистата. Някой ден може и да не е 300% сток колицата ми, ама още не съм дорасла за това.

Кефа ви се на ентузиазма и на хъса..... Евала момци, трябва да има и супер бързи коли на пистата
                  Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                  Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                  Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                    Моята кола е готова преди месец. Имам си нова генерация, нови гуми и толкова. Ама ми дреме на .......... нали ще се изкефа на пистата. Някой ден може и да не е 300% сток колицата ми, ама още не съм дорасла за това.

Кефа ви се на ентузиазма и на хъса..... Евала момци, трябва да има и супер бързи коли на пистата
                    Цвети не та знам колко смяташ да си бърза ама вече си имаш и женска конкуренция.... у списъка.

Ако Марияна не беше с бебе в корема щеше да е пълна женската интрига

Comment

Цвети не та знам колко смяташ да си бърза ама вече си имаш и женска конкуренция.... у списъка.

Ако Марияна не беше с бебе в корема щеше да е пълна женската интрига

Ееееееее най-сетне да си имам конкуренция. Е вече ми стана интересно и на мен.

Айде момичета, има място за още жени в списъка!!!!!
                      Last edited by tsvety; d.m.y г., 14:01.

Comment

• Да не стане като на БМВ събора някоя мацка да направи като Герганчето 57сек на Калояново и да остави 6 броя М3-ки зад гърба си с 28-ца
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Да не стане като на БМВ събора някоя мацка да направи като Герганчето 57сек на Калояново и да остави 6 броя М3-ки зад гърба си с 28-ца

Дано някой ден и това да стане. Знае ли човек???

Евала на мадамата с БМВ, гордея се с нея въпреки че не я познавам

Comment

• Един нюз за членовете на КАРБ:

След партньорска договореност членовете на КАРБ няма да заплащат такса вход и такса участие на мероприятието...

http://www.alfisti.bg/

Comment

• Зася 30 Алфи и една Ланча.....Фиат????
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Зася 30 Алфи и една Ланча.....Фиат????
                                Като единствения дето няма да кара Алфа на тракдея поне за сега,ще спомена че вероятността да станем 2 Ланчи и то идентични е много голяма,но...докато не стане 23-и никой не знае.
                                За момента се чувствам като дете което са го преместили от неговата детска градина в друга,направо срамота - 30-и Алфи и 1-на Ланча,па да не говорим за Фиат.Като ги гледам господата от двата форума най-много ги влече къде ще се напият и да си снимат подредени колите,а не да покажат темперамента на италиянките си.Ама .....различни собственици различни виждания.
                                Шапка Ви свалям затова ,че поддържате спортната душа на италиянките във форумните среди единствени от всички итал-форуми.Другите могат само да се поучат,ама май им е късничко.

П.П.Ники,погледни раздел "Тунинг" във фиатския форум и ще видиш поне 5 теми за Пунто ГТ,ама явно всички тия Пунто-та се карат само в права посока
                                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

Working...
                                X