If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Батки готвите ли се? Добре че са почивните дни за Гергьовден та и аз да извадя някой жокер. Интересно ми е на колко от вас колите им са готови, защото аз съм до никъде.
Требе само некво активно обдухване на масления радиатор да измислия и по една лека стружка на дисковете да си пусна, иначе като цяло сме готови бе бай Венци...
Батки готвите ли се? Добре че са почивните дни за Гергьовден та и аз да извадя някой жокер. Интересно ми е на колко от вас колите им са готови, защото аз съм до никъде.
батки аз за малко да си сменя маслото, даже реших да се тунинговам с KN филтър, но в почивните дни не се сдобих и отложих за през седмицата ... но се сдобих с гуми МУАХХААХ
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
батки аз за малко да си сменя маслото, даже реших да се тунинговам с KN филтър, но в почивните дни не се сдобих и отложих за през седмицата ... но се сдобих с гуми МУАХХААХ
Кви гуми си взел?
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
yokohama rally новички и благодарение на Иво Фантазията и Пейчев - michelin доста зле ама ша ги карам за пробата и поради липса на други. Иначе като размер 16-ки и 17-ки.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
yokohama rally новички и благодарение на Иво Фантазията и Пейчев - michelin доста зле ама ша ги карам за пробата и поради липса на други. Иначе като размер 16-ки и 17-ки.
Екстра,видя ли оня ден новите 17-ки?Аз ще си карам с стрийт гуми
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Моята кола е готова преди месец. Имам си нова генерация, нови гуми и толкова. Ама ми дреме на .......... нали ще се изкефа на пистата. Някой ден може и да не е 300% сток колицата ми, ама още не съм дорасла за това.
Кефа ви се на ентузиазма и на хъса..... Евала момци, трябва да има и супер бързи коли на пистата
Моята кола е готова преди месец. Имам си нова генерация, нови гуми и толкова. Ама ми дреме на .......... нали ще се изкефа на пистата. Някой ден може и да не е 300% сток колицата ми, ама още не съм дорасла за това.
Кефа ви се на ентузиазма и на хъса..... Евала момци, трябва да има и супер бързи коли на пистата
Цвети не та знам колко смяташ да си бърза ама вече си имаш и женска конкуренция.... у списъка.
Ако Марияна не беше с бебе в корема щеше да е пълна женската интрига
Като единствения дето няма да кара Алфа на тракдея поне за сега,ще спомена че вероятността да станем 2 Ланчи и то идентични е много голяма,но...докато не стане 23-и никой не знае.
За момента се чувствам като дете което са го преместили от неговата детска градина в друга,направо срамота - 30-и Алфи и 1-на Ланча,па да не говорим за Фиат.Като ги гледам господата от двата форума най-много ги влече къде ще се напият и да си снимат подредени колите,а не да покажат темперамента на италиянките си.Ама .....различни собственици различни виждания.
Шапка Ви свалям затова ,че поддържате спортната душа на италиянките във форумните среди единствени от всички итал-форуми.Другите могат само да се поучат,ама май им е късничко.
П.П.Ники,погледни раздел "Тунинг" във фиатския форум и ще видиш поне 5 теми за Пунто ГТ,ама явно всички тия Пунто-та се карат само в права посока
Comment