Известие

Collapse
No announcement yet.

track day 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Баткиии време не остана, много турбо коли много 6-ци, почвам се плаша.....хихихи
    И да не почнете сега черен пазар на номера

Comment

• гледам номер 50 е свободен, да взема да доида ли и сликове имам,маи ша доида да покарамно без измервателна техника ще карам да не стане като на серес
      SPRINTAUTO service
      0893277773

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
        гледам номер 50 е свободен, да взема да доида ли и сликове имам,маи ша доида да покарамно без измервателна техника ще карам да не стане като на серес
        Аидеееееее

Comment

• Момци с тия турбини 6е изсмукате въздуха на пистата та ния атмосферките ко 6а праим?
          0892 488 330-Теодор
          Alfa Romeo 145 3.0 24V
          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
            Момци с тия турбини 6е изсмукате въздуха на пистата та ния атмосферките ко 6а праим?
            5 та дюза с пропан бутан !!!ко да праите. хората си ПРАИМ бързи колите !...!!!!!!!!!!!!!

струва ми се ще стане купон !!!!!!!!

браво Нео!
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Буаааа колата ми не стана напълно готова...
              Но не ме бърка, колкото съм могъл да се подготвя - толкова ще карам.
              Важното е да си направим кефа и да се приберем живи и здрави. Клюките около времената са един приятен бонус
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Абре последно ще има ли разделение по групи или кой как дойде...
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Предполагам няма проблем за марката на колите в публиката ... щото аз съм пак с френското , че онова няма ГО
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    Предполагам няма проблем за марката на колите в публиката ... щото аз съм пак с френското , че онова няма ГО
                    Тоя път ще бъдеш линчуван
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• щом трябва
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Абре последно ще има ли разделение по групи или кой как дойде...

На иструктажа ще разбереш

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:21 ----------

ТАКСИТЕ, ГРИВНИТЕ и ДЕКЛАРАЦИИТЕ ЗА ПАСАЖЕР са 30 на брой, на пистата има само 7 каски на разположение и ще е невъзможно да има повече пасажери. БОНЕТАТА са задължителни за ползването на каски от организатора. Цена - 1 лев.

КОМПРОМИСИ с правилата за управление на автомобили и возене на пасажери няма да има и ще се следят стриктно за нарушение!

ТОВА Е ЕДИНСТВЕНО И САМО С ЦЕЛ НАШАТА БЕЗОПАСТНОСТ ФАКТИЧЕСКА И ПРАВНА!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Аз тва с пасажерите по писта някакси не мога да го схвана, пистата е място за екстремно каране, и риска да се пребиеш е реален, мога да преживея ако сам повредя целоста на кожата си, но и да нося отговорност и за друга.......ся верно че всеки може да си разходи пасажера по пистата хаджипешовата, но пък тогава какъв е смисъла......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Аз тва с пасажерите по писта някакси не мога да го схвана, пистата е място за екстремно каране, и риска да се пребиеш е реален, мога да преживея ако сам повредя целоста на кожата си, но и да нося отговорност и за друга.......ся верно че всеки може да си разходи пасажера по пистата хаджипешовата, но пък тогава какъв е смисъла......
                            +1 !

Да не говорим , че пасажера тежи!

А и какъв е смисъла да се въртят обиколки за време и после да се казва, че ако е нямало пасажер (излишен товар) , щяло по-добро време да се даде

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                            AR 155 2.0 16v SUPER
                            Toyota Corolla 2014 S Premium
                            Moskvich 2140

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Аз тва с пасажерите по писта някакси не мога да го схвана, пистата е място за екстремно каране, и риска да се пребиеш е реален, мога да преживея ако сам повредя целоста на кожата си, но и да нося отговорност и за друга.......ся верно че всеки може да си разходи пасажера по пистата хаджипешовата, но пък тогава какъв е смисъла......
                              Преди да се качи въпросния пасажер подписва една декларация, в която до колкото си спомням носиш отговорност сам за себе си така че не виждам какъв е проблема, друг е въпроса че пък при тебе няма къде да се качи човек
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Преди да се качи въпросния пасажер подписва една декларация, в която до колкото си спомням носиш отговорност сам за себе си така че не виждам какъв е проблема, друг е въпроса че пък при тебе няма къде да се качи човек
                                Ти остави тая работа с тая декларация, тя е за пред и спрямо пистата, ако аз се халосам някъде и пасажера ми предаде богу дух, то аз съм причинил смърт по непредпазливост, и на съда изобщо няма да му дреме че пасажера бил подписал нещо си.......аз жената отсвирих че искаше да се вози, камо ли други.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X