Известие

Collapse
No announcement yet.

6th Italian Track Day Alfisti.bg 07/09/2012 - Dracon

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Е стига бе - Зашев сигурно си е назобил коритото и сега се очаква да внесе колорит може би.......сигурно е полирал и джантарите?????
    П.П - писах Fiat Coupe 2.0 20V, кви са тия 16 вентила ся дето присъстват на мое име?????
    Естествено, че пимп-джантите ще са на пистата. Пламен няма да пропусне.
    Иначе аз знам със сигурност, че най-бързата 75 ще е 4 цилиндрова 1.8.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Само аз ли не виждам култовата дисциплина "простак рацер"?
      0892 488 330-Теодор
      Alfa Romeo 145 3.0 24V
      Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
        Само аз ли не виждам култовата дисциплина "простак рацер"?
        Тъй като е трудно да се определи кой е най-голям простак ..... награда няма да има, но дисциплина -
        да

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

превод направен Живо и здраво ще се видим на пистата.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
          AR 155 2.0 16v SUPER
          Toyota Corolla 2014 S Premium
          Moskvich 2140

Comment

Така и така "понастроих" бегачката за 2-ри, ще се записвам и аз за 7-ми. Гледам че Мирко и той е в кюпа, имам мерак да замерим с него Дано да се получи весел и приятен ден, без неприятни емоции, само положителни.

Поздрави
            Under 400bhp makes baby jesus cry.
            (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Kъм момента записани:
              две дами и 17 пръча.....

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

18....

Comment

Аз ли съм 18 ?
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

ако си изпратиш майла ще си 21-вия пръч към момента...

Comment

време е и за Мито вече на пистата, Джулиети 2010... 159-ли къде са? Тия коли не са само за фасон или ???

Comment

Този пък - то 156-ца няма засега, ти Мито или 159......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

а Венци верно е решил да добави 24v към колата си в списъка.... луда работа, за принудителното пълнене няма да има време, но за атмосферка е реално сега за 7 -ми

Click image for larger version

Name:	venci 75.jpg
Views:	2
Size:	96.1 Килобайта
ID:	2319472

Comment

Ох майкооооо ... май ще ми трябва помощник за видеото ...
                            Очертава се наистина приятен и страхотен ден - нямам търпение да се видим там !!!
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Е стига бе - Зашев сигурно си е назобил коритото и сега се очаква да внесе колорит може би.......сигурно е полирал и джантарите?????
                              П.П - писах Fiat Coupe 2.0 20V, кви са тия 16 вентила ся дето присъстват на мое име?????
                              И фамилията ти е с малка буква. Явно ще те цакат Ники, страх ги е от теб
                              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                                И фамилията ти е с малка буква. Явно ще те цакат Ники, страх ги е от теб
                                Не само .. май Нено е ползвал "copy -> paste" функцията от стар текст, защото пак пред Купето пише 16v

п.с: вече е корегирано.
                                Last edited by Tonimir; d.m.y г., 10:39.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                                AR 155 2.0 16v SUPER
                                Toyota Corolla 2014 S Premium
                                Moskvich 2140

Comment

Working...
                                X