Известие

Collapse
No announcement yet.

6th Italian Track Day Alfisti.bg 07/09/2012 - Dracon

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

току що прибирайки се доволен от мапването, усетих че рязко ми се прикара и утре, тоест днес пускам таксата
    Ако не станат големите спирачки, ще карам със стандартните и с обикновени накладки, ще спирам по-отраншко, някъде преди средата на правата
    Last edited by ICI; d.m.y г., 03:20.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
    YouTube
    evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
      току що прибирайки се доволен от мапването, усетих че рязко ми се прикара и утре, тоест днес пускам таксата
      Ако не станат големите спирачки, ще карам със стандартните и с обикновени накладки, ще спирам по-отраншко, някъде преди средата на правата

Евала, как в 3,00 часа през ноща ей така ти се прикара.
      Lancia Lybra SW 1.9JTD 116hp,05' . Alfa Romeo 145 QV 155hp,98' - ex
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 mjet 140 hp 05'
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V TS 103hp 98'
      Alfa Romeo 146 1.9JTD 105++hp 00'

Comment

Вчера врътнах 50-тина обиколки на пистата, ама нещо много мека отпред, тоя ОСРАВ не може ли да му се гласи rebound & damping....лоша работа. Голяма борба беше с тая кола. Най-добро време на кола даде 1:06**, моето най-добро беше 1:11**. Нещо не мога да я карам, не знам как ще се разбираме с италианката ) Сила не й трябва повече, сега иска да се работи по стоенето по завоите ) Очарован останах от разхода, след последния ремап, 54 обиколки, 20 литра 98 бензин, без да слагам добавки, понеже не ми се занимаваше.
        Under 400bhp makes baby jesus cry.
        (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

аз тази година ще съм зрител, мамка му.... нещо техниката ме предаде а няма кинтаж за ремонти...

иначе евала за организацията!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Е това е приказка.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Малки, големи спирачки....каквото такова. И без това подготовката никога няма да е на 100%

Айде събирайте се русенските сектанти,и живот и здраве ще се видим на пистата
              146 Turbo

Comment

Хайде момчета и МОМИЧЕТА - време не остана. Днес е последния срок за записване. След това става по-дебела таксата и по-неизгодна серията в която ще се кара. И пак да питам Къде са 156-ците???

Евала на всички 34-ма записали се , независимо от несгодите и трудностите.
                Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
                Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
                Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  Малки, големи спирачки....каквото такова. И без това подготовката никога няма да е на 100%

Айде събирайте се русенските сектанти,и живот и здраве ще се видим на пистата
                  точно така си е, то и с улични гуми ще съм така че пълен стрийт сетъп ще е

Сега се разбрах с Красьо със 156 цата, ще се съберем от Русе Стельо и аз и в Търново продължаваме с Красьо и Тони с неговата 145ца, групичка от 4 коли към пистата

YouTube
                  evo2 600

Comment

Пуснах поща ,преведох пари. Дали всичко е наред. Име В.Вълов
                    Опел Кадет GSI
                    166 2,4 JTD
                    ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

точно така си е, то и с улични гуми ще съм така че пълен стрийт сетъп ще е
                      Тва твоето е престъпление ебаси......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Тва твоето е престъпление ебаси......
                        хах, така си е, реално погледнато спирачките ще ми липсват, щото с тия стоковите с напълно обикновени накладки ще омириша края на правата на феородо за доста време, ако е безветрие ))

YouTube
                        evo2 600

Comment

СПЕЦНАЗ ще раздава награди по време на пистовия ден!

http://alfisti.bg/?step=module_actio...alfisti&lang=2

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
                          Пуснах поща ,преведох пари. Дали всичко е наред. Име В.Вълов
                          Значи всичко трябва да е наред. В сряда ще имаме стартов списък.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

[QUOTE=ne0;1115539]СПЕЦНАЗ ще раздава награди по време на пистовия ден!

http://alfisti.bg/?step=module_actio...alfisti&lang=2

той винаги го е правел евала
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Аз искам да попитам дали времетраенето на сесиите ще бъде отново по 10мин. след влизането на първата кола от групата на пистата и ако да, дали не е по-добре времетраенето на сесиите да бъде малко увеличено, да бъде например 15мин., защото 10мин. поне на мен ми се струват малко, тъкмо човек влезне в ритъм и станало време за излизане, а пък на който му се виждат много 15мин. винаги може да излезе по-рано от пистата.
                              ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                              ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin Покажи съобщение
                                Аз искам да попитам дали времетраенето на сесиите ще бъде отново по 10мин. след влизането на първата кола от групата на пистата и ако да, дали не е по-добре времетраенето на сесиите да бъде малко увеличено, да бъде например 15мин., защото 10мин. поне на мен ми се струват малко, тъкмо човек влезне в ритъм и станало време за излизане, а пък на който му се виждат много 15мин. винаги може да излезе по-рано от пистата.
                                То зависи и колко ще е горещо в този ден...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X