Известие

Collapse
No announcement yet.

serres

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво на всички положили усилие
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Малко дрифт....

sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

евала Петко все така и по нагоре да вървиш
        ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
        ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
        ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

Първоначално публикувано от ALFA JTD Покажи съобщение
          евала Петко все така и по нагоре да вървиш
          Мерси колега

Ето още едно филмче:

http://rapidshare.com/files/20660865..._Serres.gr.mp4
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

материала на ИВАН МУТАФЧИЕВ - Пинко

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=32465

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=LS6Ly...eature=related
              баси наглото народ

пп защо по клиповете никъде не вийдам нашите - със сигурност има какво да се види
              Last edited by Sergey_gigov; d.m.y г., 13:13.
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Ето и първото ми видео....360градуса с ~140км/ч

Тия дни като ми остане време ще го направя да се вижда и телеметрията.

http://www.youtube.com/watch?v=X4LWvi8L0KU
                sigpic

Comment

ето малко снимки и от мен: КЛИК

Ще кача видеото утре и в другиден (че има да се конвертва малко...)
                  Last edited by Grigor; d.m.y г., 02:42.
                  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                  GSM: 0888 520 600

Comment

Ето и една снимка с мен
                    Last edited by drigata; d.m.y г., 23:01.
                    sigpic

Comment

Серрес

Брей що народ се е зарибил за Серрес що нещо!!Въй Въй Въй,сега по сериозно да не ми се обидят колегите ентусиазирани за такива мероприятия.Бат ви Иван когато е карал на тя писта тука никой не я беше чувал дори и колегите мотористи.
                      Ако искате малко по професионално мнение ето:

1,На Серрес не ви трябва зверски мощна кола в класа си е нужно да не е значително по слаба от другите в своя клас,тия с много вървящите мотори и коли сме се късали да им се смеем като не могат да уцелят траекторията(тя междудругото е само една,правилната де

2.Не на второ място Нужни са гуми!

3.Много ама много добри спирачки

4.Добро и най вече мислещо задкормилно устройство.

Мощна кола не е най нужното тъй като трасето е много технично с доста бавни завой и тесен шикан общо взето си е тясно за коли и изпреварването става с техника и акъл не с сила(освен на правата естествено ама и там си требе да излезеш от деснио завой кат ората),треба байко гуметата да държат и спирачките да спират че на старт финала спирането е страшно.
                      Разни коментари където си ги пишат колегите ама "съединителя не издържа" а "гумите тъй..." та "затва не им показахме" са просто смешни.

Гърците са си тъпи и заръстени добичета ама винаги си подготвят моторите и колите като хората за да не се излагат и дават газ,така че колеги дерзайте.
                      А иначе приветствам това че хора от клуба ще участват дано се представят добре важното е да има забавление и всички да се приберат ок.Успехи
                      Last edited by kamoev; d.m.y г., 20:29.

Comment

Ей след тва ся вече паднах под минута и трийсе.......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Според мен ,всички които карат на серес след това пояснение са под 1,30......

Ако ви го бяха разяснили преди карането щяхте да вземете купи,хаххахаха.
                          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Пичове нещо ми киселеете ли що?Трябва ли да се обиждаме все пак не сме във форума от вчера?
                            Аиде по леко с времената че тези 1.36 писани по напред в темата лекинко ме подразниха та за тва "разясних" то не бяха гуми изядени съединители и мнооо вървящи коли.Батковите деца те.Не искам да уча никой то тука в БГ всички са мнооо отворени баце чудо.
                            1.36 е засичано ми се чини с мнооо ама мнооо бърз телефон може би виждал съм го стотици пъти,на транспондера вярвам аз повечко.
                            1.36 до 1.30 си е бързичко каране с мотора и то 1000 куб. с тия смешни колици как го виждате 1.30 не знам

А последните два поста даите да се видим да обсъдим времената колеги да ви видя на Серрес че то по масите и форумите много гуми свършват,много бензин се гори.

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Колега виждам чеси запален сериозно що се правиш на интересен и палиш интрига с нервно създание като мен?
                            Нима не разбра какво се опитвах да кажа особено това с мисленето и прибирането ок.?Акоси бил 3 години почти всяка седмицаот сезона на пистата като мен щеше да си видял резилите и проблемите на разни превъзбудени типове.Щото гърка на пистата когато само тренираме без мероприятие пуска всичко що е платило без технически контрол,камо ли да
                            видят може ли да кара. Аиде със здраве

А виж моля те тук да видиш че не съм голословен колеген има няколко снимки от Серрес
                            http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1169684553

Comment

Първоначално публикувано от kamoev Покажи съобщение
                              Пичове нещо ми киселеете ли що?Трябва ли да се обиждаме все пак не сме във форума от вчера?
                              Аиде по леко с времената че тези 1.36 писани по напред в темата лекинко ме подразниха та за тва "разясних" то не бяха гуми изядени съединители и мнооо вървящи коли.Батковите деца те.Не искам да уча никой то тука в БГ всички са мнооо отворени баце чудо.
                              1.36 е засичано ми се чини с мнооо ама мнооо бърз телефон може би виждал съм го стотици пъти,на транспондера вярвам аз повечко.
                              1.36 до 1.30 си е бързичко каране с мотора и то 1000 куб. с тия смешни колици как го виждате 1.30 не знам

А последните два поста даите да се видим да обсъдим времената колеги да ви видя на Серрес че то по масите и форумите много гуми свършват,много бензин се гори.

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Колега виждам чеси запален сериозно що се правиш на интересен и палиш интрига с нервно създание като мен?
                              Нима не разбра какво се опитвах да кажа особено това с мисленето и прибирането ок.?Акоси бил 3 години почти всяка седмицаот сезона на пистата като мен щеше да си видял резилите и проблемите на разни превъзбудени типове.Щото гърка на пистата когато само тренираме без мероприятие пуска всичко що е платило без технически контрол,камо ли да
                              видят може ли да кара. Аиде със здраве

А виж моля те тук да видиш че не съм голословен колеген има няколко снимки от Серрес
                              http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1169684553
                              Колегата Ферариста даде 1.34 като се има впредвид,че му е първо каране на пистата,което е много добро време колега не мислиш ли?
                              155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4