If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oт къде ще минаваш. Аз сега говорих с Радко от Поморие и те ако се разберат бургаската група ще тръгнат рано и в 6 ще са в София, а ако нещо не се разберат направо си бичат към Серес (ако закъснеят).
Mммммммм наддушвам, че сборния ще да е у столицата аз...
Аз ще пътувам в събота сутринта с моята кола от София.
Ако някой колега изяви желание да пътуваме в група - нека ми пише да се разберем.
Успех на каращите утре!
Намерих си каска. Благодарение на Евгени (зъболекаря)
Относно зелената карта - не се изисква за Гърция. Остава да заредим от скъпия бензин и ...утре газ към Серес!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Намерих си каска. Благодарение на Евгени (зъболекаря)
Относно зелената карта - не се изисква за Гърция. Остава да заредим от скъпия бензин и ...утре газ към Серес!
Вярно е, че не се изисква и никой не я проверява по принцип, но недай си Боже ако стане нещо ще те направят див и щастлив без зелена карта.
Само да ви кажа, че на К. Величков няма ОМВ, нещо се бъркате.
Добре де нека да са 100 метра след края на К. Величков (след сфетофара на който свършва К. Величков кръстовището за Красно Село) и началото на Гешов(старото Несторов ли беше) ама си е направо по К. Величков посока Цар Борис III
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Добре де нека да са 100 метра след края на К. Величков (след сфетофара на който свършва К. Величков кръстовището за Красно Село) и началото на Гешов(старото Несторов ли беше) ама си е направо по К. Величков посока Цар Борис III
Прав си, просто отбелязвам, за да не се обърка някой
Comment