If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абре винаги ли по толкова много коли се записват, защото като гледам ще чукнем стотака. И в този ред на мисли как ще се доредим за каране като знам на нашите трак-ове с по 40 коли каква лудница е?
Има ли вариант да се отложи карането при сняг, много студено време итн? Гледам от другата седмица се почва некав студ със сняг
моля те престани с цивренето и мрънкането....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
За Гърция необходимо ли е зелена карта,едни казват 'да',други 'желателно е',трети 'не'... Вие какво мислите? Аз мисля да скокна да ви видя ,ако успея да ви намеря и искам да съм наясно с тези неща за да няма сакътлъци
По закон не е задължително... Но е много вероятно да ти я изискат, и тогава ходи се обяснявай, че то видиш ли нямало право да я искат и как те са в нарушение не ти... и т.н. Абе по-добре си изкарай
147 2.0 Selespeed51%Sofia Driving Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving 156 2.4 JTD - ex
Сега с риск пак да ме набедят пак за мрънкало имам въпрос към организатора на БГ групата - Нео...
Тези, които ще караме заедно ли ще ходим или кой кога реши да си пътува и се чакаме на Серес в петък ? Друго питане ми е - някакъв пропуск или нещо, което да им покажа на Гърците, че съм си платил да карам като отида на пистата ще се раздава ли тук или пак на място в Серес?
В колко часа започва карането съответно в петък и събота?
Мерси за вниманието
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
споко аз ще съм на пистата от петък сутринта, за сега не сме се организирали кой знае колко, хората разчитат че няма да има измамници, а и на пистата ще получиш номера и транспондер и т.н. Моите правомощия са до там че мога да кажа - "този не е платил, не стартира", ще съдействам и с номерата на нашата група и т.н. ЩЕ СЕ ПОПЪЛВАТ и ДЕКЛАРАЦИИ... и имайте предвид че там ако не се спазва реда се гони от пистата!!
Хотела за наша група е запазен поименно за тези които са поискали.
ВАЖНО: задължителен е пожарогасител на лесно място при водача в купето !!!!!!
ето ви и стартовите групи и реда на каране на сесиите..
Група 8 - БГ групата.
Ей, колегата ме подсети , че не съм си взел зелената карта на ГТВ-то. Трябва да я взема другата седмица !
П.П. Някой ще ми даде ли каска назаем, че щом всички сме в една група няма да можем да ги разменяме ? Или поне кажете от къде в София да си взема ефтинка каска М размер.
Добре бе момци,8-ма група в събота ще карали?Имали някакви програми на стартовете(кои групи кога ще карат или всички юруш,тва в кръга на шегата),че да не стане така - "да отидем до Рим и да не видим папата"
Comment