If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ма тия твойте хора, надали са карали на мокра писта а?
Факторите са други, тогава беше ендуро, и не се караше за обиколка, а за крайно общо време......плюс тва лотусчето беше с стрийт гуми, а един слик на Кал. дава 3-4 сек, на Серес дава повече......па и Ненко шоферче си пада......нещата не са сравними, просто повърхностно го споменах.....
Блазе ви, мноо ви завиждам....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
времето на втората сесия беше идеално
първата беше дъждовно, като за нашите вече беше спряло да вали
третата вече беше доста хладно, но повечето все пак успяха да си подобрят времената
За мен е интересно и радостно, че петият в класирането - Deperni според списъка, който е публикувал Нено кара Giulietta QV
Доста добре стоеше и летеше това КуВе, заедно с една алфа ГТ! Стахотна гонка ни спретнаха залепени заедно поне 2 обиколки!
Много яко беше днес на пистата. Снимки по-късно и ПОЗДРАВИ на всички карали на пистата днес -
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Евала на всички, които дойдоха на Серес въпреки кризата Папарака е направил страхотни снимки!!!
Аз вече съм много зарибен и до година пак ще отида само да сме живи и здрави Тогава ще бъдем и по-подготвени - с нови сликчета, че иначе не става....
Гърците си имаха по няколко комплекта сликове за мокро, за сухо...Забавното е, че ние отиваме там с изтъркани стрийт гуми и сликове и пак се представяме на ниво
Използвам случая специално да благодаря на бат Еньо, който помагаше на всички "начинаещи" да си сменим гумите, на Дани даже му смени картера в полеви условия!!!!!
Като цяло всички си помагахме, кой с каквото може, шегички, закачки абее супер си изкарахме!!! Браво на група 8 И по-леко с "пердашките" ахахахаххаха
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Браво на всички фенове от "нашите момчета" и особено на батковците със 145-ците дето толкова злобно се гледаха една друга на снимката от по-предишната страница (колите имам предвид)
Comment