Известие

Collapse
No announcement yet.

Серес Трак дей 2012

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Евала за лафовете ма тва с крайния предел некакси не ти отива да го кажеш - твоята кола може много повече от това което показа ти с нея
    Бате Бобо, бате Бобооо па не си схванал идеята на изказването ми майна, черньо, братче...

Под краен предел визирах мощността до която съм изцедил моторя, а не постигнатото на пистата драги

Относно постигнатото на пистата пък ще ти кажа, че за тия гуминиетки (3-та цедка) дет първо некой ралиджия е взел къде квот има да се взема от тех, след което пък некой друг баш бат бай гуру рацер и той ги е потръкнал така още малко за цвят за да дойде и моя ред да си се кефим на тех майна, да си се кефим 1 (един) трак дей на Калояново и цели 2 (два) трак уикенда на Серес...

То ся верно, че по принцип пазим цвичките майна, ма за кви по-добри резултати ми говориш изобщо, след като такива, на практика бяха напълни невъзможни!!!
    Мааа то човек принципно е хубаво да си се запознае детайлно с даден въпрос, преди да избързва с компетентните оценки и коментари за да не олеква...

Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 08:36.
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Е батка майна негър аз не съм разбрал па ти се вози цели 67 обиколки на пистата! аз обикновенно като виден неможар от чисто нови сликове ги убивам за 12-13 обиколки, а такива като твоите за 7-8, моеше да караш по бързо 20 обиколки а не да се возиш 67 бавно
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Змейчо, тоя слик на снимката от вътрешната страна ли е съсипан така яко и защо така?

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
        YouTube
        evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Е батка майна негър аз не съм разбрал па ти се вози цели 67 обиколки на пистата! аз обикновенно като виден неможар от чисто нови сликове ги убивам за 12-13 обиколки, а такива като твоите за 7-8, моеше да караш по бързо 20 обиколки а не да се возиш 67 бавно
          Е те точно тука начи идва момента на разликата между "неможара" и "карача" негро, щом в моите ръце карат 200, a в твоите само 12 об. излиза, че треа а си прайш трайко най-малкото, чееее и да пофалиш даже...

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
          Змейчо, тоя слик на снимката от вътрешната страна ли е съсипан така яко и защо така?
          Ми заради конфигурацията на пистата бе Ицка и главно заради това, че Змиътъ е с по-къси пружини, но пък със стоковите Хамортесьори и на всеки един завой заляга зверски и т.н и т.н....

Comment

• Не знам дали е оптическа измама, но в долния си край гумата буквално изглежда крива и избумчена.....понеже и на мен ми се случи същото - слика просто направи 2 педи "балон" от вътрешната си страна......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
              Е те точно тука начи идва момента на разликата между "неможара" и "карача" негро, щом в моите ръце карат 200, a в твоите само 12 об. излиза, че треа а си прайш трайко най-малкото, чееее и да пофалиш даже...
              Евала змей само ше те фала вече Начи другия път ше карам като тебе да видиме колко 267 обиколки ще ми изкарат гумите независимо от времената - нали праилно съм фанал идеята с моята тъпа глава?
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Не знам дали е оптическа измама, но в долния си край гумата буквално изглежда крива и избумчена.....понеже и на мен ми се случи същото - слика просто направи 2 педи "балон" от вътрешната си страна......
                И да е и да не е нема значка адашче, врътнах я за задна лева майна и за 2 об. си докарах почти най-доброто време от петък...

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Евала змей само ше те фала вече Начи другия път ше карам като тебе да видиме колко 267 обиколки ще ми изкарат гумите независимо от времената - нали праилно съм фанал идеята с моята тъпа глава?
                Така е бачко мааааа не точно, освен 267-те об. ше требе и време а дадеш майно, време със стокови хАмортесьори 1.04 на Калояново и 1.44 на Серес сешшш се...

Comment

И да е и да не е нема значка адашче, врътнах я за задна лева майна и за 2 об. си докарах почти най-доброто време от петък...

Така е бачко мааааа не точно, освен 267-те об. ше требе и време а дадеш майно, време със стокови хАмортесьори 1.04 на Калояново и 1.44 на Серес сешшш се...
                  Аз ти казах да ги увиеш,ама ти си дървен философ.

Сега си купи други ,като си дървена глава.
                  145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                    Аз ти казах да ги увиеш,ама ти си дървен философ.

Сега си купи други ,като си дървена глава.
                    Батка аз ти казвам ерген съм, ти ме питаш колко дяца имам майна "еВи" му майката...

За кой писах постове до сега братче, неясно ли се изразявам, кво стаа...?!

Тея гуми бяха на 500 000 об. смазани от каране ти искаш изкуствено дишане на мъртвец да прая...
                    Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 20:51.

Comment

Батка аз ти казвам ерген съм, ти ме питаш колко дяца имам майна "еВи" му майката...

За кой писах постове до сега братче, неясно ли се изразявам, кво стаа...?!

Тея гуми бяха на 500 000 об. смазани от каране ти искаш изкуствено дишане на мъртвец да прая...
                      и на сняг ги кара без да мръдне червеното торпедо ЗМЕЯ Е КАРАЧ ако имаше и спортно окачване "5" сек на долу времето
                      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                        ако имаше и спортно окачване "5" сек на долу времето
                        Е, чак 5 едва ли, но 4 секунди със сигурност ги сваля
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ми заради конфигурацията на пистата бе Ицка и главно заради това, че Змиътъ е с по-къси пружини, но пък със стоковите Хамортесьори и на всеки един завой заляга зверски и т.н и т.н....
                          ама няма начин да се скапе така гума от тия неща дето си изброил, ако правилно съм разбрал че е заминала от вътрешната страна.
                          единствено при много отворена сходимост на някакви шантави -10мм примерно може да стане тая картинка от вътрешната страна на гумата, нямаш страничен наклон че при спиране да ги хаби така, нито пък да върти вътрешната гума в завой, просто се зачудих дали нещо в регулировката на сходимостта не е причината

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                            ама няма начин да се скапе така гума от тия неща дето си изброил, ако правилно съм разбрал че е заминала от вътрешната страна.
                            единствено при много отворена сходимост на някакви шантави -10мм примерно може да стане тая картинка от вътрешната страна на гумата, нямаш страничен наклон че при спиране да ги хаби така, нито пък да върти вътрешната гума в завой, просто се зачудих дали нещо в регулировката на сходимостта не е причината
                            Батка ти кога си карал на Серес, че да се изказваш компетентно имат ли страничен наклон завоите или не???!

Да не говорим, че за тези които знаят, именно предна дясна гума е най-силно натоварена на това трасе и нищо лично ма ти явно не си сред тях....
                            Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 02:08.

Comment

• Змей, чакай малко!!!
                              Това на снимката горе предна дясна дума ли е?
                              Отвътре ли е износена повече или отвън?
                              То хубаво предна дясна гума да поема най-голямото натоварване, ама как се износва повече отвътре, дагоева?!
                              sigpic

Comment

• Според мен най-натоварена е предна лява гума (тази от към шофера), но това са си лично мои наблюдения, с които не ангажирам никой При Змея гледам на снимката, че това му е предна дясна (от към пасажера)...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X