Ето датата (90%). Останалото зависи от нас... като има подробности ще пиша.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Писта Серес 4-6.04.2014 - Alfisti Greece (alfisti.gr) 2014
Collapse
X
-
Писта Серес 4-6.04.2014 - Alfisti Greece (alfisti.gr) 2014
Last edited by ne0; d.m.y г., 18:26.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение90% ще карам с ФИАТ-а"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
А, не......бъзикам се просто......купето без сликове поне отпред ще е много по тегаво от алфата за каране......затва.....а федерала става........но за да поразучиш колата и пистата в началото.....и дотам....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Така еНо като се има предвид, че това ще е първото ми излизане на писта с тази кола, то със сигурност първите 2 дни ще се учим как се кара с 220 коня на предно и коренно различна платформа (като окачване и стоене на пътя) от 147/156, с която бях доста свикнал. Целта ми е да дам малко по-добро време от това на 147-цата. Тоест да вляза с напълно стрийт кола в 1:39 1:38... Ще видим дали това е възможно, защото съдейки по отзивите - голям смях пада като кажа на някой, че ще карам с купето на Серес
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениес напълно стрийт кола в 1:39 1:38... Ще видим дали това е възможно, защото съдейки по отзивите - голям смях пада като кажа на някой, че ще карам с купето на Серес
То верно че пред клавиатурата лесно се казва, но...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Вярно си е супер новината!
Началото на април е доста по-добре от началото на март, макар тази година, да хванахме супер време за каране.
А за Серес и моя маломощен автомобил 15 или 17 цола сликове, ще е по-подходящ?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеВярно си е супер новината!
Началото на април е доста по-добре от началото на март, макар тази година, да хванахме супер време за каране.
А за Серес и моя маломощен автомобил 15 или 17 цола сликове, ще е по-подходящ?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
17 ки имам бая, мишелини и не са без пари
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Ауууууп!
Ако си ценово конкурентен на тия, където се предлагат в ибей (втора ръка) - думай на ЛС, ама гледай да не ма прибииш с ценаТамън ще си спестя шиБинга...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАуууууп!
Ако си ценово конкурентен на тия, където се предлагат в ибей (втора ръка) - думай на ЛС, ама гледай да не ма прибииш с ценаТамън ще си спестя шиБинга...
т.е. 200 / 610Last edited by ne0; d.m.y г., 18:07.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Ще помоля, който смята да участва да пише. Трябва ми информацията от отрганизационна гледна точка.
Мерси.
Comment
Comment