Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортни Филтри и Дебитомери........ЧАСТ 2-ра

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спортни Филтри и Дебитомери........ЧАСТ 2-ра

пускам втора част ...понеже както винаги става неудобните теми се заключват а това не е начина да се достигне до истината
    ВАЛЬО ИЗПИСА ТВА :
    и като сте го направили, то няма нужда да споделяте опит нали ?
    като изключим Живко!
    нещо не виждам ква е разликата от "мно велик дето не казва нищо" и такъв дето не разбира.... и от двамата файда няма, само дето "спеца" дразни
    .........
    АЗ ПА МИСЛЯ ТАКА : не мисля че тоя опит е достигнат на гол тумбак с чифте пищови и не мисля че някои може да ми държи сметка къде да си споделям опита !!!

ВАЛЬО ИЗПИСА ТВА :ландикар не го знам нито колко е начетен, нито колко е тунингист, има 2 поста в тоя форум, следователно тук конкретно е г-н Никой.....или ще спазва правилата, или просто няма да е тук, и без това досега не е бил, нищо за нас не се променя Wink

АЗ ПА МИСЛЯ ТАКА :изобщо не мога да се съглася че които и да било с два поста в които и да е форум е цитирам "ГОСПОДИН НИКОИ" правилата се погазват наи безцеремонно от президента на клуба ви и от доста други "важни особи" така че аиде моля те недеи с това плоско извинение !!!

ВАЛЬО ИЗПИСА ТВА :и тунинга май ще го преименуваме на "идете при Бобо", той е единствения който е направил нещо конкретно и осезаемо за членове на клуба и форума.....останалите, велики или квито и да са, може да ги помолим да се изявят в несъмнено къде по-велики други форуми Wink

АЗ ПА МИСЛЯ ТАКА : че даи преименуваи раздела в да речем "РАЗДЕЛА НА БОБО "а или "БОБО.... ЕДИНСТВЕНИЯ " па тея останалите земете ги баннете по IP да не ви цапат милото местенце с истинки от които боли

ето и отговор на бат вас след като тои написа това

......Павлине - ако искаш се обиждай , ама като се заяждаш полза няма - погледни си последните 100 мнения и виж колко съвети от личен опит си дал (знам че разбираш - ама явнои се скъпиш и не помагаш)
    П.П. И преди да поясниш , че съм мамино синче - да знаеш , че не съм - всяка стотинка си изкарвам сам - дори още...оот студентските години- помагам и на наще.
    АЗ ОТГОВАРЯМ: а я виж предните ми 100 мнения първо... познаваш ме много добре а не ти ли идва на акъла че поведението ми е неслучаино ? и е провокирано от някои от които ти се разграничаваш по долу !!!

БАТ ВАС: Е,да - не разбирам от колли, ама какяво от това - не се заяждам, а се опитвам да помогна , пък макар и да съм ламер Exclamation Exclamation Exclamation idea idea idea

АЗ: е па и аз не разбирам от совалки компютри и от готвене да речем ама това не ми пречи да защитавам когото и да било колега които е нападнат от пуберитетски тунери и типично за БГ-форумното пространство е охрачен и оплют без да има доказана сериозна причина за това !!!

БАТ ВАС:Айде чистете и тая тема!!!!!!!Аз казах Exclamation Exclamation Exclamation

АЗ: и защо да я чистят след като все още не е ясно кои е кривия и кои правия ???и защо винаги подобни дискусии се трият заключват и са обект на модераторско-администраторски произвол ???

БАТ ВАС: А както казва Киро ( и той не е мамино синче и не се заяжда по принцип) цитирам "АЗ ако имах неговото време и не трябваше да изкарвам пари по 14 часа на ден, щях да бъда във Форрмула 1 - технически на Райконен , а не в Русе" - това е точен цитат да знаеш Exclamation Exclamation idea Аз предпочитам да е на Маса , ама това е друг въпрос Very Happy

АЗ:ами евала му на КИРО за думите благодаря му за тях но лично аз не мисля че съм дорасъл да се занимавам с някакви си формули а и русе си ми харесва спокоино местенце си е аз обичам такива места
    п.с. нищо лично в цялото ми мнение че и в темата просто това са първосигнални реакции предизвикани от вашите слова които изказвам в нова темо тъи като някои хубав човек не ми даде шанс да ги изкажа в старата тема

Comment

Крайслер Неон Q2 ... много бърз
      Алфа Ромео 155 Q4, много счупена

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
        .....е па и аз не разбирам от совалки компютри и от готвене да речем ама това не ми пречи да защитавам когото и да било колега които е нападнат от пуберитетски тунери и типично за БГ-форумното пространство е охрачен и оплют без да има доказана сериозна причина за това !!!
        Аз незнам за какво стана цялата дандания явно просто да се джафкаме,след като всеки си има мнение и Киро просто го изрази за да не се прецака някой друг, аз също видях въпросния филтър и потвърдих че е трагедия. И тъй като този филтър го слагахме ние (защото Паци няма време да се занимава с глупости) и то по различни причини от това да се тунингова колата и филтъра е сложен както си трябва (тъй като сме сложили бая филтри на приятели които не могат и досега проблем никой не е имал) тука почнаха да се говорят куп глупости кое е дебилщина и кое не, кои са ламери и правят пубертетски тунинг кои квот дочул един вика мазан бил втори път секви работи без да се знае точно как седят нещата , а аз на хора всезнайковци нямам навика да обяснявам пък и време.
        Та нито имам претенции че разбирам от тунинг нито съм давал акъл като не знам нещо, ама можеше като знаете повече да кажете просто че досега не е имало други недоволни може нещо случайно да е прецакан примерно щото с Джи Ар-а в момента няма никакви грижи а само е махнат стария и сложен новия без да се пипа друго с което според мен се изключва ние да сме оплескали нещо с предишния.
        Ама то българския манталитет е такъв даи да напишем тъпотиите и обидите пък после ще му мислим, после идва ред на 90-те години и се вкараха сцени с мутреене което аз така и не разбрах от къде дойде
        А мене за сичкото тва ми е през .....
        Нема пишем повече та да трупам мнения кват явно е целта

Comment

@ 75 2.0 turbo сбъркал си форума ми се струва...
          Ако имаш нещо за доизясняване с някого горе има едно бутонче "Лични съобщения"
          www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
          X