Известие

Collapse
No announcement yet.

Максимална скоростна 156-цата 2.4 JTD ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Максимална скоростна 156-цата 2.4 JTD ?

Някои ако може да каже какви обороти и какви километри са максимума на alfa 156 2.4 jtd 136 ps ? ако някои е снимал оборотомера и километража моля да покаже...

Ми на Алфаманяка стига до 5000 оборота. На 4000 е с 200 вдигал е 225 можеше още но беше със зимните гуми.

Comment

Здравейте значи едно момче от Пелина си купи алфа ама, че беше май 169 много добра май сьс сьщия двигател като на вьпросната 156-ца останах с много добри впечатления т нея един ден се прибирам от София и напьт кьм Пелина го настигам отзад почнах да го натискам да видя дали варви ами да ви кажа и той натисна и почна да набира доста добре гледам моя обортомер минава 5 и нещо а той ми бяга да ви кажа незнам кви коне е ама едвам го минах я кажете колко коня е тази машина изкефи ме тогава

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

169 - още няма колега.
        159 ли си искал да кажеш?

Че там 2.4 дизела е 200 катъра.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Еми значи може да е 159 извинявам се има невероятна визия, много агресивен вид за пьрви пьт да ми хареса кола комби незнам може да не я е настьпвал толкова предполагам но като я изпреварих се чуваше, че беша понастьпена, да пролича си, че е доста коне по принцип сьм свикнал бьрзо да настигам някоя кола като искам да изпреварвам но този пьт нещо се позакучи работата като го наступих нали ви казвам обортомера ми отиваше вече над 5500 някаде а алфата почна да се отдалечава лекичко но сигурно явно е отстьпил лекичко педала и за това сьм го изпреварил абе добра е машинката

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
            Еми значи може да е 159 извинявам се има невероятна визия, много агресивен вид за пьрви пьт да ми хареса кола комби незнам може да не я е настьпвал толкова предполагам но като я изпреварих се чуваше, че беша понастьпена, да пролича си, че е доста коне по принцип сьм свикнал бьрзо да настигам някоя кола като искам да изпреварвам но този пьт нещо се позакучи работата като го наступих нали ви казвам обортомера ми отиваше вече над 5500 някаде а алфата почна да се отдалечава лекичко но сигурно явно е отстьпил лекичко педала и за това сьм го изпреварил абе добра е машинката
            Не искам да те разочаровам но тази Алфа 159 е на един приятел с рег номер Са3099.. и е 1.9 150к.с(и двигателя не е същият като по горе споменатия) Представи си каде щеше да те остави ако беше 2.4
            Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Първоначално публикувано от Red Devil
              Първоначално публикувано от hondoman
              Не искам да те разочаровам но тази Алфа 159 е на един приятел с рег номер Са3099.. и е 1.9 150к.с(и двигателя не е същият като по горе споменатия) Представи си каде щеше да те остави ако беше 2.4
              Само да спомена че 2,4 - е с 6 скорости и не са му проблем 240 км/ч- а като знам как се набира с този въртящ момент - все пак с Петко досто обикаляхме из София с тяхното и при условие , че не сме го вкарвали над 3300 оборота - щото като ме взе от нас колата беше на 85 километра(новичка)
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

това е на равно с малко дъждовно

http://images11.snimka.bg/001371673.jpg

с лек наклон вдига и над 210 и повече но според мен не е реално
                нормално е 200км
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Еми незнам колко точно кубика е но варвеше доста грамотно момчето май се казва Ники Кузманов нали колега Red Devil ?

Comment

Еми да все пак аз сьм 150 коня а 2.4 с тези 6 скорости е кьм 200 разбрах, така, че 50 коня са си разлика нищо че е по тежка от мен а и все пак на това момче алфата е доста по нова от мойта кадето е 1.9 150 коня има разлика 1992 и 2006

Comment

@ хондоман-да същият е но тази кола е бърза само при доускорение,от място и е зор.
                      @БатВас-тя и 1.9 също е с 6 скорости и 220 ги няма за нищо и до 240 стига,но вече с малко зор(подчертавам малко ).
                      @пр_оФФ-Мисля(даже съм почти сигурен) че 2.4 е 185к.с,а 200к.с ще са ТИ-тата с 2.4 дизел.тук да се обадят по информираните.
                      Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Ши мъ изпрощавати, ама аз собственоръчно и лично съм вдигал с моита каляска барабар с 5 човека вАтре 210км/ч !!!!! Да ви кажа честно можеше и още !!! просто магистралата свърши !?
                        Които невярва, на следващата сбирка във Варна да заповяда... сяда до мен и гледа !!!
                        аиде със здраве...!

п.п. един голега много спореше с мен за това, ама така и не се качи да го повозя !?
                        http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Леле че на тебе цялата магистрала ли ти трябва да се засилиш.
                          Иначе сериозно казано все си мисля че специално при дизелите голямо значение играе не само мощността а и скоростната кутия защото те така и така над 5 000 оборота не се развъртат.
                          Ама може и да не съм прав
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Абе незнам ама тогава добре се развьртя алфицата, моя обортомер тогава отиде над 5000 а алфата почна леко да ми бяга тогава наложи се да развивам сериозни скорости за да я изпреваря и то едно мьчно изпреварване бешеееее

Comment

според тук не става въпрос за 159 2.4, а за 166 вероятно или 156
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                              X