Известие

Collapse
No announcement yet.

фиат браво -вс- алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiStefano
    Първоначално публикувано от valjo
    Първоначално публикувано от koolio
    Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от koolio
    Е, много ясно, не виждаш ли че се майтапя ! Но има и съществена разлика в цените на частите на Фиат и Ланчия от една страна и Алфа Ромео от друга. Пък и при различните двигатели на Алфите като ги настъпиш разликата в разхода се усеща.
    Съществена разлика в цените на частите???
    А ланчите като ги настъпиш не се усеща??? 2.0 Турбо на ланча като го настъпиш и ресто ли ти връща
    Не говоря за 2.0 турбо или за V6 и V8, още не съм пораснал за такава. Това което ми трябва е Дедра/Делта 1.6-1.8 или Темпра/Типо/Брава същата кубатура. Вярно че сърцето ме тегли към Алфа 146 или 155, но не знам мога ли да си я позволя. ПО-добре като за начало нещо по-скромно, отколкото да се хвърля на нещо дето не ми е по джоба и да го направя на кочина. Затова помолих ако може някой да ми даде адрес на подобен сайт за Фиат или Ланча.
    от всичките изредени, Браво 1.6 като че ли е най добре, но то е същите пари като една алфа 145 1.6 (боксер или дори ТС)
    са верно че ще харчи по-малко (може би) но .... и ще върви по малко и кефа е по малък
    Всичко зависи от стила ти на шофиране
    аз на Енчо Бравата на 2000 rpm сменям предавка и
    градско ако щете вервайте разхода ми е около 8 - 8,5 - 1,4 12V
    а за Браво не съм съгласен тфа дето го казваш Вальо или поне на мен така ми се струва от тфа дето си написал
    кефа не е по-малък а и BRAVO SX/GT 1,6 vs 1,6 TS мое да се поспори кое ше върви повече от двете !!
    Е,стилът ми на шофиране е разумно и внимателно в града и повече настъпване на пътя и мисля че така е нормално. Не обичам голфаджийско-бмв-калиброви изпцепки по светофарите. То затова като тръгна със семейното Рено 19 разходът ми и в града и извън е почти същият. М/у другото не е ли по-добре да се сменят предавки при 2500-3000 оборота? И какво ще кажете за Брава 1.4? Не е ли много слаб? Или напротив?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
      с Бобо се разбрахме повече да не се месим в тази тема ама ... те тука вече нема начин просто изказвания от сорта "е нема начин", "поне те толкова" и тям подобни въобще като цяло супер се дразня
      знаеме се че всички сме нали така пък иначе Алфа ни е на сърцата и т.н. ама който не е карал Браво просто ще го помоля да се въздържа от подобни изказвания ... "нямало шансове" абе ... ама ... после други песни ще пеете че еди кое си не ви е било у ред, че гумите са ви зимни, че е било много тежко и с пълен резервоар и т.н. и т.н. ...
      аре да видим кфо могат да покажат двете коли и после с коментарите ... а?
      Аз просто казах това което ми се слу4ило не съм карал такова Браво ама с моита тежка боксъорка вървях наравно с него па незнам = Браво 1.6 16в
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
      X