Известие

Collapse
No announcement yet.

За Jorko и Фил...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пунто - 1372 кубика , голямо турбо , кулер , ауспух , вал + настройки ...300 коня на колелата , 411 нм, 0-400м под 13 сек , 0-100 буксува непрекъснато ,
    15-10 на 100 разход дига над 260 км в час

Типо - мотор от Купе 2-20-турбо с много ровичкане по него , мощност незнайна , върви повече от Пунтото ми и харчи пак там някъде 0-400м 12.35 най-добро време на Божурленд , на 4-та не спира да върти гуми

а ето и нещо интересно http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?t ... f1=details
    но кретена , който е пуснал обявата е сложил и снимка на Пунтото на един адаш ...явно не прави разлика от Пунто до Пунто

Comment

Първоначално публикувано от jorko
      Пунто - 1372 кубика , голямо турбо , кулер , ауспух , вал + настройки ...300 коня на колелата , 411 нм, 0-400м под 13 сек , 0-100 буксува непрекъснато ,

Типо - мотор от Купе 2-20-турбо с много ровичкане по него , мощност незнайна , върви повече от Пунтото ми и харчи пак там някъде 0-400м 12.35 най-добро време на Божурленд , на 4-та не спира да върти гуми unsure:
      Хмм да взема и аз малко инфо да дам-
      Типо Мотор 2000 20v,Много голямо турбо гаррет, кулер4е, мощноста наистина е незнаина, ауспух 4ип+ настроики 300+ на колелата 0-400м 12.35 210км. на финала, последното пускане на божурище не знам с какво време но от старта до финала има6е следи от гумите)) максимална скорост доста над 260 по километраж, просто там свършват цифрите а стрелката си продължава

Comment

а жорко само да те питам, че все виждах едно пунто цялото черно ама наистина жестоко се в Изток, да не би да е твойто?еех последно го видях там лятото пред една интернет зала?

Comment

И двете коли са страхотни, момчетата хвърлят много труд и средства за подръжката и развитието им
          Fiat Punto 1.9 JTD
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bulgarian_Stallion
            а жорко само да те питам, че все виждах едно пунто цялото черно ама наистина жестоко се в Изток, да не би да е твойто?еех последно го видях там лятото пред една интернет зала?
            С 2699 МХ, вглеждайте се и в номерата на колите

Comment

До Южния Кръст е бре ...
              Жоре тоя дето се е "изгаврил" в мобиле-то
              треба да идете до Бургас и да го осъдите за авторски права
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Много интересна обява
                Телефон за връзка: варненски (с код 052)
                За жалост започнаха да стават все повече такива невалидни обяви ...
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от Fil

Типо - мотор от Купе 2-20-турбо с много ровичкане по него , мощност незнайна , върви повече от Пунтото ми и харчи пак там някъде 0-400м 12.35 най-добро време на Божурленд , на 4-та не спира да върти гуми unsure:
                  Хмм да взема и аз малко инфо да дам-
                  Типо Мотор 2000 20v,Много голямо турбо гаррет, кулер4е, мощноста наистина е незнаина, ауспух 4ип+ настроики 300+ на колелата 0-400м 12.35 210км. на финала, последното пускане на божурище не знам с какво време но от старта до финала има6е следи от гумите)) максимална скорост доста над 260 по километраж, просто там свършват цифрите а стрелката си продължава
                  Вие двамата трябва да отворите школа за каране на драгстлери
                  Незнам как ги обуздавате тези зверове
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

трябва да помислиме по въпроса ))
                    а колкото до обявата и моита бе6е до миналата седмица на обява за 3500 на жорко колата си е по скъпа ))

Comment

А бре я вие двамата да се явнете на срещата в неделя...
                      Ко шъ кажете?
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Тези "двамцата" на италфеста точно когато се правеше компетишъна за най-яка музика дадоха пауър на двигателите и стана веселба ...
                        а има и едно филмче как пътуват към Жребчево
                        е те там в тунела на магистралата се едно че вътре кацнаха 2 Боинга ...
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

в Южен кръст ходя понякога , верно ...Иначе за неделната среща ще се постараем , но мойта кола е в бокса и няма да съм с нея ..все пак не обещавам , че ще дойда

Comment

в Южен кръст ходя понякога , верно ...Иначе за неделната среща ще се постараем , но мойта кола е в бокса и няма да съм с нея ..все пак не обещавам , че ще дойда
                            Нищо ела с другата италянка Важното е ти да си на срещата колата за кво ни е
                            sigpic
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              ми глей са ....Тошко Цунамито отказва да ми кара колата , като твърди че не можел до я кара , а той е правил най-доброто време на Божура ...Но определено не е много лесно за управление , когато се дава газ , иначе преди турбо ускорява мазно като С-класа с 300 мотор

Comment

Мисля че си е прав човека аз моита с 150+ едвам я ударжам а представям си двойно+ а пък и да не си е твоя колата
                                Аве Божура е друго широко голямо няма движение ...

А и като включи турбината ако гумите зацепят ти отнася главата, ако не зацепят пазаруваш нови гуми ама пък кефа си е кеф
                                sigpic

Comment

Working...
                                X