If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че дебитомера ти е около 510лв продажна цена - иначе все може да се измисли и нещо по-надолу.
Т и знаеш ли за кой дебитомер става въпрос
Сори - нямам време да проверявам за кой дебитомер .... говориш.
Мислил съм си нещо и писах, че бих могъл да помогна и ще го направя
Ти вместо да ме питаш какво знам, по-добре кажи за кво става въпрос, щом си наясно къде бъркам, нали?
Мисля, че дебитомера ти е около 510лв продажна цена - иначе все може да се измисли и нещо по-надолу.
Т и знаеш ли за кой дебитомер става въпрос
Сори - нямам време да проверявам за кой дебитомер .... говориш.
Мислил съм си нещо и писах, че бих могъл да помогна и ще го направя
Ти вместо да ме питаш какво знам, по-добре кажи за кво става въпрос, щом си наясно къде бъркам, нали?
Имам предвид баце че дебитомера на тази кола струва около 800 лв. не съм искал да те засягам
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
... Мегашит на атмосверка е направо супер вдига 50 коня и пада разхода на 3 на сто ма ша трябва някой да я настрои за около 3000 лева за да се постигнат тия параметри
... , и този някой естествено е бате Бобо, но срещу само 3000лв.
Ааа не непозна бате Бобо такива не настройва още по-малко на атмосверки
Аз чета из нета много добри отзиви за Мегаскуирда, но Бобо не престава да го псува...
Чичо Митко с ладата го ползва и е много доволен! А онзи звяр определено не се управлява лесно.
от почти 2 години си мисля за него.. още от 33-ката се чудя как да разкарам кривия, недостатъчно ефективен и случещ бензин бош, ама все нещо става и не започвам....
Тази година се надавам да е повратна и да шунтирам боша....
2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment