Известие

Collapse
No announcement yet.

Ден Победъй за дизелите! Да ама ....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от KGB
    ..Това как го реши???От само себе си ли?...или съдиш по гонката, където Поох се пусна със Сааба, а ти се ОПИТА да ги настигнеш, нищо че тръгна с летящ старт и голяма засилка зад тях!

Може и да е бил, НО това трябва да го докажеш, а не само да приказваш празни приказки!!!

Карай да върви, знам че ще стане абсолютно безмислен спор...

пс: Само един въпрос, ти от кога започна да се появяваш по гонки с ДИЗЕЛ

пс2: Наздраве на всички, аз в тая тема си пиша само за кеф...така, че не се впрегайте
    не моа се стърпя да не напиша някои и друг ред на мосю ПРЕЗИДЕНТА
    а бе г'усин президент ти как реши че дизела на бобо не е бърз?? маи нещо го избиваш на комплекси а аз съм на мнение че на бобо на жена му семеината 156-ца ще разцепи твоя съзтезателен дизел сеа кажи че не си съгласен с мен и ще докажеш горе написаното на 100% спора наистина е безмислен ама пък инак тряя скучаеме теи че даваи не се отказваи излагаш се я някъв си гринго та насра с 5 думи и ти веднага се предаваш дръж са мъжки ко кат някоя ощипана малолетна подскачаш тука
    п.с и аз да ковна един въпрос по твои образ и подобие : ти па от кога зе да казваш кои къде и с какво ще се състезава я а сега наздраве аз пък пиша в тая тема за да има интрига теи че впрягаите се само така темата ще стане наистина интересно четиво

Comment

• Темите за бензин, нафта, газ и алкохоли явно са обречени да бъдат спорни, по принцип това не е лошо, стига да не излизат от рамките на добрия тон...

Първоначално публикувано от KGB
      абре вие за двутактови дизели чували ли сте????
      Но като стана дума за двутактови дизели и дали сме чували и виждали...
      http://people.bath.ac.uk/ccsshb/12cyl/

От друга страна, какво да кажа за мотоциклета по-долу на снимката. По спецификация от производителя може да работи с нафта а.к.а. кюмюр.
      http://www.vincelewis.net/superbike.html

Edit - едно клипче относно мотоциклета http://www.youtube.com/watch?v=NFGy-A68_vY
      Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

• бтв верно си е интересно ама поече дръпки плс

аве пи4ове, тия дето са с бензин в кръвта и карат само бенз - разбираемо и евала за тех! Тия дето карат и бенз и дизел и тех ги разбирам - евала за мъдрото решение! а за тия като КГБ признаите че е с различно и иновативно за повечето хора (вкл и мен) мислене на тема горива КПД ала бала, за което пак Евала!

Кат пишете простотии за ФВ ме е яд малко, ама са като ви гледам как сами се хулите и джафкате ми е по странно, дори неприятно правете си изводите.
        Поздрави
        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Странно ти е защото не ни познаваш

Проблема е / както и преди съм писал/, че Петко /КГБ/ на практика не пропуска случай да изтъкне, колко велик е дизела и т.н.

Лошо няма, дизела последните 7-8 години напредна невероятно много и в някой отношения изравнява и може би минава бензина - това няма кой да отрече.

Също така е факт, че 1 птичка пролет не прави - дизеловите двигатели не са спортни и според мен никога няма да станат. Това че на ЛьоМан има победи е похвално, но реално Ауди не карат там с дизел, защото е супер спортния двигател, а за да си правят /успешна/ реклама на дизеловите двигатели.

Над 50-60 години безнина доминира в 99.9% /оставям си 0.01% защото може да бъркам/ в автомобилните спортове,доказал е качествата си и подлежи на още много развитие.

Ясно е че дали заради еко норми, дали заради нещо друго след няколко години правилата в моторните спортове ще се променят - то всичко се променя и няма как тази сфера да не се промени
          2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
          GSM: 0888 520 600

Comment

• бе дизелите ясно кажи за лъжичката сеа

Comment

• тва с лъжичката ми изби зъбите да се смея днес
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Ми кво за лъжичката бре, още древните римляни са го казали:

Да го духат бедните
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Първоначално публикувано от Grigor
                  Странно ти е защото не ни познаваш

Проблема е / както и преди съм писал/, че Петко /КГБ/ на практика не пропуска случай да изтъкне, колко велик е дизела и т.н.

Лошо няма, дизела последните 7-8 години напредна невероятно много и в някой отношения изравнява и може би минава бензина - това няма кой да отрече.

Също така е факт, че 1 птичка пролет не прави - дизеловите двигатели не са спортни и според мен никога няма да станат. Това че на ЛьоМан има победи е похвално, но реално Ауди не карат там с дизел, защото е супер спортния двигател, а за да си правят /успешна/ реклама на дизеловите двигатели.

Над 50-60 години безнина доминира в 99.9% /оставям си 0.01% защото може да бъркам/ в автомобилните спортове,доказал е качествата си и подлежи на още много развитие.

Ясно е че дали заради еко норми, дали заради нещо друго след няколко години правилата в моторните спортове ще се променят - то всичко се променя и няма как тази сфера да не се промени
                  благодаря ти за коректния и конкретен отговор иначе за Ауди и Лиоман си много прав. Все пак като го погледнем от една страна наистина е реклама за развитието на дизела (в частност ауди хах) оти верно беше невъзможно дизела да се наложи до сега. но е пределно ясно че аудитата просто са решили да се направат на газари и интересни
                  п.с. не мога да кажа като шофер кои тип двг предпочитам като поведение, то моа 1.6 75кс е нещо средно оди само на ниски обороти и арчи яко. т'шак
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                    Ебати простотиите Карах най-бързия дизел на тая среща и това което видях е че всичките ви разпука от бой един турбо бензин автомат повече нема кво да кажа
                    Един от най-бързите .
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Извадка от речника (част от значението на):

фанатик - човек, който не толерира мнението, начина на живот или идентичност различна от неговата собствена.

Предполагам ако се напънете малко, повечето от вас ще се познаят в това описание.

Всеки има право на собствено мнение, ако не се опитва да го налага над чуждото, още повече в общност изградена на демократичен принцип, като тази тук. С обиди и квалификации няма да докажете нищо.

"Всичко е въпрос на вкус" казала катерицата и си облизала г.за
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• тоз па ВКР-е таквоз ква демокрацияя.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Абе аз моем да не пишем в раздел Тунинг и Рацинг ама утре съм на пистата в Серес.Кво се карате и спорите тука -предизвиквайте се и се пускайте.

Кво спорите- аз видях Дъч и Бобо - май Дъч победи. Бобо и Пух май не се пускаха или поне не видях докато бях там.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
                            Абе аз моем да не пишем в раздел Тунинг и Рацинг ама утре съм на пистата в Серес.Кво се карате и спорите тука -предизвиквайте се и се пускайте.

Кво спорите- аз видях Дъч и Бобо - май Дъч победи. Бобо и Пух май не се пускаха или поне не видях докато бях там.
                            аз па бех на финала и Бобо мина с една половин кола

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
                              Първоначално публикувано от BatVas
                              Абе аз моем да не пишем в раздел Тунинг и Рацинг ама утре съм на пистата в Серес.Кво се карате и спорите тука -предизвиквайте се и се пускайте.

Бобо беше първи. Но той така и стартира с полвин кола, просто е добър шофер , за разлика от мен .
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от dch
                                Първоначално публикувано от ne0
                                Първоначално публикувано от BatVas

Бобо беше първи. Но той така и стартира с полвин кола, просто е добър шофер , за разлика от мен .
                                ОК
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X