Първоначално публикувано от Bobo
Известие
Collapse
No announcement yet.
гонки на срещата тази неделя
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от QuadrifoglioА ако трябва да съдиме по снимковия материал 147 бордо е най-отпред нали?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от QuadrifoglioА тука на финала аз бях номер 2 а не 3 но тръгнах малко преди другите май, а после когато бяхме само аз и петко той тръгна преди мен
Малко да се включа и аз в темата
http://kgb.alfaromeo-bg.com/Meeting130205/MVI_6984.AVIsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
А да забравих аз тръгнах преди теб ти си остана там след 2мин реши да тръгнеш догони ме и ме изпревари с 6 коли нали?
Защо не покажеш реалния старт когато аз не си останах на старта като теб. Това че съм тръгнал половин кола пред теб както се вижда когато ръцете на бобо са долу не мисля че е щяло да окаже влияние в това да се разбере коя върви повече. Но няма значение никакви претенции нямям и не мога вечно да карам най-бързата алфа в клуба(или и това не се видя на италфеста)
Вече не мога да се сравнявам с "модвани коли" които не си знаят конете, максималната скорост и ускорениетоXTruck
Comment
-
Първоначално публикувано от Quadrifoglio. Това че съм тръгнал половин кола пред теб както се вижда когато ръцете на бобо са долу не мисля че е щяло да окаже влияние в това да се разбере коя върви повече.
Както и да е...нямам време да споря за глупости
п.с:хората са били там и са видялиsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Първоначално публикувано от QuadrifoglioПървоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от QuadrifoglioПървоначално публикувано от BoboПо отношение на нашата гонка да имаше кал и пясък но в последствие въперки че боксувах и на втора и на трета от една кола разлика до Гиги стигхан до половината му. Истината е че гиги много майсторски караше и това че глават му е свалена малко и мотора е след осн. ремонт му даде много добри параметри за гонката. За Shoxxx несъм видял и немога да коментирам, но след това се настъпахме в обратна посока с него (от 3-та) и мога да кажа че аз имах минимално пренебрежимо предимство, само дето бях по-тежък де.
За Гонката с 147 Selespeed, 147 JTD i QV-резултата беше следния:
1. Гиги - 145QV
2. КГБ-1.9 JTD
3. Quadrifoglio - 2.0 Selespeed
За разтоянията само те могат да кажат
За гонката 155 8V Kostadin, 155 8V Pooh, 155 16V WhitePower:
1. WhitePower
2. Pooh - с минимална разлика
3. Костадин - Който беше малко насметен от едно "камионче"
Малко да се включа и аз в темата
Comment
-
Първоначално публикувано от QuadrifoglioНо няма значение никакви претенции нямям и не мога вечно да карам най-бързата алфа в клуба(или и това не се видя на италфеста)
Вече не мога да се сравнявам с "модвани коли" които не си знаят конете, максималната скорост и ускорениетоа аз ше си търкалям QV-то докато некой идиот не се сети че акциза е селяния дето требе да се
, та да си купа ГТА
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Аз вече се точа на Брера 4.0 Дизел
п.с: днеска излена инфо,че новият двигател на ВМ ще е 8цилиндрова разработка на 6така 3.0литра 250коня и 300коня.
Най-вероятно ще е 4.0JTD 350 и 400конядизел
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от QuadrifoglioНо няма значение никакви претенции нямям и не мога вечно да карам най-бързата алфа в клуба(или и това не се видя на италфеста)
Вече не мога да се сравнявам с "модвани коли" които не си знаят конете, максималната скорост и ускорениетоа аз ше си търкалям QV-то докато некой идиот не се сети че акциза е селяния дето требе да се
, та да си купа ГТА
XTruck
Comment
-
Не знам колко прав съм бил, но ако бях модератор, ключа отдавна щеше да е зключил калтинара. Тия неща е по-добре лице в лице да се обсудят или най-добре на асфалта.
Безмислен спор се получава в момента.
Comment
-
Стига бре спора приключи и ще завърши така
Така че земете обърнете внимание на темата за сплотяване0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
Comment