Известие

Collapse
No announcement yet.

bmw TDS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• bmw TDS

от къде го вадят тоя звук тия бмв-та т'ва сеедо ще те изяде още малко днеска един пред блока се лютеше и си викам тва сигорно е 325 тдс а то 318 и си викам на акъла лафа "ако вървяха толкова колкото ръмжаха" то алфата ше го бега това 90коня ръмжи като 290 е факта че звука си е приятен така си е ама какъв е тоя мотор че вади такъв звук
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Аз мноо аресвам звука на редовите шестаци на БМВ. Да не говорим за един 3.5 на дъртата служебна седмица (вече много бивша, за съжаление...). Най-малкия такъв мотор беше двулитров обаче, ако се не лъжа?

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ръмжът зарад перката иначе без виско баси смешния звук вадат.
      Alfa Romeo Stelvio 2.0T
      Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

мда това въобще неми беше минавало на ум макар че е най-близко до акъла сега като се сетя те как се водеха тези перки тя перката си върти даже на чичо ми бмв-то съм му спирал перката с ръка но като позагрее двигателя тя си зацепва там нещо и си откъсва пръсти

а иначе като мотор можете ли да изкажете мнение

ПС абе ей сега е паркирало близо до алфата чесно да си призная алфата е мн по горина може бе двувратките могат да спорят за нещо
        sigpic

Comment

Като мотор - бягай далече колкото можеш

Comment

защо неструват ли говоря не само за 1.8 мотора ами и за 2.5
            sigpic

Comment

ами меко казано не стават , най-трошливите и слаби на БМВ

Comment

ее не ти ме вкара в тъч то 6-ците и неструват тия неструват то кое си заслужава въобще можебии името им
                sigpic

Comment

Напротив, повечето бензинови струват ,перфектни са си без един МБ40 беше ако не се лъжа 1,8 - 115 коня ,м ма той е много стар . След 1998 -ма всички са ок , а 2,5 дизел като е с означение D а не TDS също е добър - вече е комън рейл и т.н.

Comment

да сигорно е така за бензиновите но понеже чичо ми явно е попаднал на такова лошо подържано и за това се изказах толкова ласкателно
                    е добре де можеш ли да ми кажеш колко горе долу гори едно 320 ВАНУС
                    бтв как се наричаха тези перки
                    sigpic

Comment

ВАНОС-а не е ли променливото газоразпределение (вариатор-а) и перките май са си перки, но не са на ток
                      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

да извинявай че съм те объркал знам нещ за перките че като загрее колата те зацепват незнам си къде а иначе ВАНОС-а май реголира клапаните нещо несъм сигорен обаче при всички полужения струва колкото колата
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                          Като мотор - бягай далече колкото можеш
                          Всеки ,който не знае да ги поддържа така казва
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Вирусе така казват хора дет са ди ги купили , ама и автоджамбази познати и непознати са ми казвали БМВ до 98-ма - бензиново . За разхода на 320 - като на Алфа с такава кубатура , аз лично имам опит с 318 ис 140 коня - 9 извънградско , 11-12 градско .
                            Перката е с Виско - много надеждна система ама защо толко прегрели глави има на БМВ незнам

Comment

Аз съм си доволен от БМВто, даже 328 купе ми харчи по-малко от Алфата 2,0 ТС 156
                              156 V6 turbo

Comment

Working...
                              X