Известие

Collapse
No announcement yet.

въздушен филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз си поръчах JR риплейсмънт, та се чудя дали да не махна тази резонаторната кутия която е вързана за кутията на въздушния филтър. Дали без нея няма да смуче по-добре въздух? Доколкото знам е за обезшумяване на двигателя, ама за въздуха играе ли някаква роля
    146 1.4 Boxer 90HP +-
    Ranault Scenic 1.6e 90HP+Метан

Comment

И аз си поръчах JR риплейсмънт, та се чудя дали да не махна тази резонаторната кутия която е вързана за кутията на въздушния филтър. Дали без нея няма да смуче по-добре въздух? Доколкото знам е за обезшумяване на двигателя, ама за въздуха играе ли някаква роля
      146 1.4 Boxer 90HP +-

Comment

Хвърли го тоя резонатор някъде, където никой не минава. Няма ядове!
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Хвърли го тоя резонатор някъде, където никой не минава. Няма ядове!
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от dievx
            Недей да махаш кутията, защото без нея колата почва да гасне и да не реагира веднага. Аз я търсих навсякъде тая кутия, защото моята беше счупена. Така, че по-добре недей баце, по-добре недей
            Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

Първоначално публикувано от dievx
              Недей да махаш кутията, защото без нея колата почва да гасне и да не реагира веднага. Аз я търсих навсякъде тая кутия, защото моята беше счупена. Така, че по-добре недей баце, по-добре недей
              Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

ОК! Няма, мерси
                146 1.4 Boxer 90HP +-

Comment

ОК! Няма, мерси
                  146 1.4 Boxer 90HP +-

Comment

Няма такъв филм особено пък при боксерите.Според мен се бъркаш нещо.Аз моята я махнах преди повече от 2 години и проблеми не съм видял, а определено не съм единственият.Дори смятам,че звука става по-добър...едвам се усеща разликата,но все пак.. .
                    И по чуждите форуми съм чел много теми ,че си ги махат хората.При положение ,че основната и цел е да редуцира шума при засмукването на въздух..., защо ми е
                    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                    Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Няма такъв филм особено пък при боксерите.Според мен се бъркаш нещо.Аз моята я махнах преди повече от 2 години и проблеми не съм видял, а определено не съм единственият.Дори смятам,че звука става по-добър...едвам се усеща разликата,но все пак.. .
                      И по чуждите форуми съм чел много теми ,че си ги махат хората.При положение ,че основната и цел е да редуцира шума при засмукването на въздух..., защо ми е
                      97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                      02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                      Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

На Мурджев бившата кола да не би да имаше проблеми без резонатора?!
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

На Мурджев бившата кола да не би да имаше проблеми без резонатора?!
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Извинявам се че се намесвам в темата ама да си давате парите за глупости не мога да го разбера.Спортните филтри са конусен тип и панелен тип.Конусните се използват предимно при коли с принудително пълнене/турбу,мурбо и др./,а панелния се използва при атмосферни двигатели.Защо панелен за атмосферен двигател ли?Ами защото на входа на кутията,която е по-правилно да се казва резервоар за въздух има обикновенно тръба,която е изведена някъде покрай предната решетка.Защо ли ?Защото за атмосферен двигател е много важна силата на въздушната струя постъпваща към двигателя.Забележете гофретните тръби на атмосферните бегачки на Божурище!Някои дори си свалят единия фар за да увеличат силата на въздушната струя!
                            Успех!

Comment

Извинявам се че се намесвам в темата ама да си давате парите за глупости не мога да го разбера.Спортните филтри са конусен тип и панелен тип.Конусните се използват предимно при коли с принудително пълнене/турбу,мурбо и др./,а панелния се използва при атмосферни двигатели.Защо панелен за атмосферен двигател ли?Ами защото на входа на кутията,която е по-правилно да се казва резервоар за въздух има обикновенно тръба,която е изведена някъде покрай предната решетка.Защо ли ?Защото за атмосферен двигател е много важна силата на въздушната струя постъпваща към двигателя.Забележете гофретните тръби на атмосферните бегачки на Божурище!Някои дори си свалят единия фар за да увеличат силата на въздушната струя!
                              Успех!

Comment

интересува ме за мойта печка се оказа че е по-оферта е конусен филтър така ли ? и ако някой е монтирал на Дизела да каже някоя дума ...... преди да се оборудвам и аз с един JR
                                ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Working...
                                X