Известие

Collapse
No announcement yet.

За ауспуха и готиното бучене?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от piqnica
    Благодаря Ви мн. за отговорите, мисля че сте прави за извънградското (ако много бучи) Ще опитам само с един накрайник отзад да видя дали ще се промени много звука иначе ме кефи в купето как се чува двигателя на 2-ра в 4-5к оборота мн надъхващо, а и също така не е силно, както казвате ако минеш някъде в 2 ч. да не те псуват...
    Но не мисля да махам гърнета и т.н.

ПП: Къде в Надежда? Може да се познаваме
    Ако сложиш само крайно гърне почти не се чува в купето,за басов звук вземи дебелостенно и кръгло,мойто е от най кенефските Nes Sport и вади басов и плътен звук,аз преди да сложа бях пред дилема като твойта,ама викам ше сложа пък не е скъпо и ако не ми хареса ше си го направя нормално,но вече година и половина си карам така и си ме радва
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

http://zazz.bg/play:92242e4b eто тоя звук на алфата който много ме кефи яко работи супер яко

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Това на клипчето не е ли мн. силно? Сигурно и в купето се чува много.
        @Abarth благодаря ти ще опитам и аз така като теб, а чува ли се вътре в купето много?(бучи ли ти главата) и също да не е мн силно
        А иначе тея на Илиянци за по 5-8 лв. бива ли ги накрайниците? (Кръгли с дебели стени, дето уж трябва да са басови)
        Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Брамчи супер яко гали ушите а и в купето не е чак толкова шумно ама от далече се обрьщат като го чуят и алармите почват леко да пилкат като минеш близо до тях

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

@Abarth благодаря ти ще опитам и аз така като теб, а чува ли се вътре в купето много?(бучи ли ти главата) и също да не е мн силно
            А иначе тея на Илиянци за по 5-8 лв. бива ли ги накрайниците? (Кръгли с дебели стени, дето уж трябва да са басови)
            пич ти май не правиш разлика м/у декоративна тръба за гърне(накрайник) и спортно гърне,басовия звук и с гърне нес спорт можеш да го постигнеш,само накрайник,само ще ти блести на задника на колата.

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
              http://zazz.bg/play:92242e4b eто тоя звук на алфата който много ме кефи яко работи супер яко
              Това е гърне оригинално ремус.Просто звука е несравним и мн басов.
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

Леле за бучене, аз като минем покрай някой квартал и будим всички!
                За едното минаване и разбирам кой е с аларма и кой не е!
                Лошо че и полицията ме чува и то от доста далеч като вземем да се режем някъде! На дълго пътувам само с подбрани хора които ще изтърпят на бучането! Ама мен си кефи много!
                Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Като затворя прозорците или като карам на ниски обороти в купето нищо не се чува,а от накрайниците звук не очаквай Те са само за визия :P
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

Я чуйте това
                    Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Първоначално публикувано от Colombo
                      Я чуйте това
                      Ето това е готино бучене! От какво е? Само от ауспух сменен ли? И каква кола е това всъщност, тази от подписа ли?
                      Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

Първоначално публикувано от alfa_R
                        И каква кола е това всъщност, тази от подписа ли?
                        Де да имах такава в подписа си ... Това е Aston Martin DB9, линкчето води към официалния сайт на марката
                        Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

Ей ви малко ЖТД бучене

Нафтов рев напраао

http://smg.photobucket.com/albums/v145/ ... 2.4JTD.flv
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

нещо по- италиянско
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Имам един въпрос и понеже темата е за гърнета си мисля,че е по-добре да питам тук вместо да пускам нова тема А иманно:От известно време се каня да сложа един Ремус,който имам отпреди,но гърнето е по-късо от стандартното и тръбата трябва да се наддаде някаде към 40-тина сантиметра,а нещо не мога да намера тръба с такъв диаметър като на Алфата Та въпроса ми е ако сложа тръба с по-малък диаметър това ще се отрази ли на колата?Казаха ми,че това може да я спъне,но знам ли толкова късо парче да окаже такъв негативен ефект......
                                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                                X