Известие

Collapse
No announcement yet.

За ауспуха и готиното бучене?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hsr
    Имам един въпрос и понеже темата е за гърнета си мисля,че е по-добре да питам тук вместо да пускам нова тема А иманно:От известно време се каня да сложа един Ремус,който имам отпреди,но гърнето е по-късо от стандартното и тръбата трябва да се наддаде някаде към 40-тина сантиметра,а нещо не мога да намера тръба с такъв диаметър като на Алфата Та въпроса ми е ако сложа тръба с по-малък диаметър това ще се отрази ли на колата?Казаха ми,че това може да я спъне,но знам ли толкова късо парче да окаже такъв негативен ефект......
    Отиваш в някой сервиз и ти го слагат срещу 15-20лв - имат всякакви тръби, студено огъване, слагат и скоба по желание, ако сервиза е добър естествено.

Ето малко звук и от мене ама фотото не може да възпроизведе аудиото както трябва
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
      Отиваш в някой сервиз и ти го слагат срещу 15-20лв - имат всякакви тръби, студено огъване, слагат и скоба по желание, ако сервиза е добър естествено.
      Е аз тоя вариант много добре го знам(макар,че малко ме съмнява цената),но не това ми беше въпроса
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Добрите спортни гърнета трябва да вадят басов тътен едва след 3000-3500 об/мин. Така хем на дълъг път ако си караш кротко не ти бръмва главата и само когато решиш да изпревариш някого от време на време я "резваш"
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от hsr
          Първоначално публикувано от ALFA CORSE
          Е аз тоя вариант много добре го знам(макар,че малко ме съмнява цената),но не това ми беше въпроса
          Даже и 1см. да ти е удължението,ако е по-тясно е нормално газовете да излизат по-трудно,което малко или много ще тормози двигателя

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
            Добрите спортни гърнета трябва да вадят басов тътен едва след 3000-3500 об/мин. Така хем на дълъг път ако си караш кротко не ти бръмва главата и само когато решиш да изпревариш някого от време на време я "резваш"
            Еми при мен е обратното аз сьм с гарне REMUS и след 4000 оборота брьмчането става по тихо иначе до 3500 оборота си работи много приятно бодбучва доволно

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Как мога да докарам такъв тип звук:
              http://www.youtube.com/watch?v=TWWZMf3DIDM

Може ли да стане само със гърне или трябва и друго?
              Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

Първоначално публикувано от alfa_R

Да може да докараш такъв звук.Мойта алфа 33 1.5 боксер е само с ремус без средно гърне и вади почти същия звук като това субаро
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan

Да може да докараш такъв звук.Мойта алфа 33 1.5 боксер е само с ремус без средно гърне и вади почти същия звук като това субаро
                  Аз съм останал с впечатление, че 33-ките си го вадят тоя звук по принцип, точно такъв насечен, вече и с гърнето като го направи по-басов и е готова 33-ката. Но примерно на моята 156-ца го няма тоя насечения ефект така изразен.

Comment

Брат, тва насеченото е характерния звук на боксера. С гърне не можеш да го докараш. Можеш само по-басовото
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Успях! Постигнах много подобен на този звук със спортен въздушен филтър K&N

Освен звук, колата и върви повече с този филтър, направо съм страшно доволен. Пробвах и отворен K&N, но нито звукът нито вървежа бяха като на горния.
                      Мерси на всички.

Comment

Ето как се получи:
                        Видео 1, 2 и 3

Снимки:

Comment

Ето саунд от моята кучка

http://www.youtube.com/watch?v=CAHqD9M8yPE

http://www.youtube.com/watch?v=wEu-rpMQACg

Качеството е кофти...ноооо това са възможностите на СЕ К800
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

alfa_R, кви пари ти излезе че ме марзи да проверявам? Честито
                            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

299лв. е филтъра.

Comment

Браво бате да ти кажа чесно двигателя ти вади по добьр звук от гарнето и мойта вади подобен звук от двигателя само че аз сьм пробил кутията на филтьра кефи ме как ручи иначе се замислям за спортен филтьр

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Working...
                                X