До края на седмицата съм се уговорил с един пич да ми сложи нов софт и ми обеща потресаващи резултати. Всъщност съвпадащи с тези на Дигитал, но на половин цена!!! Сами разбирате, че 1070 лв или колкото беше е безумно много! Какво мислите по въпроса. Ето линк към човека, някой има ли впечатления за него? В момента прави едно СLK така че, може би е надежден?!? http://www.eprom-tuning.com/
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тия дни се Чипосвам
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от ShoxXxАз от такова място бягам с 200...че и с повече!Някакви други мнения по темата... аз така или иначе съм се навил, така че после ще споделя впечатления
.::Black Cloud Gang::.
Comment
-
Питай го как се казва фирмата в Австрия и понеже сега съм във Виена ще я намеря къде е тук и ще ти кажа колко е австрийска...
От всичко което знам е че чиповете където и да ги търс под 250евро на падат.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxПитай го как се казва фирмата в Австрия и понеже сега съм във Виена ще я намеря къде е тук и ще ти кажа колко е австрийска...
От всичко което знам е че чиповете където и да ги търс под 250евро на падат.e аз точно толкова ще дам де!!! Нали писах, че е наполовина на дигтал
Comment
-
Дано да уцелиш.
Кажи ми все пак фирмата, защото има и едни по 2евро в Интернет, да не е някое такова и въпросния човек да си сложи остатъка в джоба.
Ако изглежда така, значи е супер...
...боклук!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa 156Първоначално публикувано от ShoxXxПитай го как се казва фирмата в Австрия и понеже сега съм във Виена ще я намеря къде е тук и ще ти кажа колко е австрийска...
От всичко което знам е че чиповете където и да ги търс под 250евро на падат.e аз точно толкова ще дам де!!! Нали писах, че е наполовина на дигтал
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Колега един съвет....преди да решиш да правиш каквото и да било, питай човека за името на тази фирма и го напиши тук, за да може Шокс да ги провери...за да няма после майка плаче.
В БГ има много фирмички които свалят софт от къде ли не в интернет и после го продават....и след това става страшно...
НЕ БЪРЗАЙ...ефтин софт може да ти преебе не само двигателя ама и всичко по електрониката.
Бобо,
В Дигитал тунинг цената е 1070лв....освен ако колега не е решил да ни става член...но пак сме далече от 500лв.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBБобо,
В Дигитал тунинг цената е 1070лв....освен ако колега не е решил да ни става член...но пак сме далече от 500лв.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXxДано да уцелиш.
Кажи ми все пак фирмата, защото има и едни по 2евро в Интернет, да не е някое такова и въпросния човек да си сложи остатъка в джоба.
Ако изглежда така, значи е супер...
...боклук!ама не съм сигурен как се пише и е представител на Астра Тунинг Германия! Нещо подобно раэбрах по телефона
Comment
-
С една дума нищо конкретно не ти е казал...
Аз не бих рискувал...но ти си знаеш.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Остави го човека бе.
Иска му се - да прави.
Астра тунинг...Дибионс...такова нещо в Австрия няма, ама той си знае.
Comment
Comment