Известие

Collapse
No announcement yet.

Тия дни се Чипосвам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тия дни се Чипосвам

До края на седмицата съм се уговорил с един пич да ми сложи нов софт и ми обеща потресаващи резултати. Всъщност съвпадащи с тези на Дигитал, но на половин цена!!! Сами разбирате, че 1070 лв или колкото беше е безумно много! Какво мислите по въпроса. Ето линк към човека, някой има ли впечатления за него? В момента прави едно СLK така че, може би е надежден?!? http://www.eprom-tuning.com/
    .::Black Cloud Gang::.

Много евтино предлага чипосване
    За Алфа 155 8V - 199 лв.
    Та какво толкова им прави на колите и колко се вдига мощноста?
    Аз лично не бих дал току тъй да ми бъзикат PC-то на колата
    Все пак ако се престрашиш, пиши после какво е станало
    sigpic

Comment

Аз от такова място бягам с 200...че и с повече!
      www.facebook.com/workshox

Comment

Не случайно има и ценова политика и се предлагат диференцирани цени. За бягащите с 200, цената се увеличава с 200% и те спират и купуват.

Не мисля, че цената внаги е определяща за тунинга.

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
          Аз от такова място бягам с 200...че и с повече!
          E що??? В дигитал правят същата манипулация, пък всички ги хвалите. Още повече, въпросния човек ми каза, че новия софт е австрииски... на дигитал е швейцарски?!?няма да се учудя, ако са същите Някакви други мнения по темата... аз така или иначе съм се навил, така че после ще споделя впечатления

Comment

Питай го как се казва фирмата в Австрия и понеже сега съм във Виена ще я намеря къде е тук и ще ти кажа колко е австрийска...
            От всичко което знам е че чиповете където и да ги търс под 250евро на падат.

Comment

Питай го как се казва фирмата в Австрия и понеже сега съм във Виена ще я намеря къде е тук и ще ти кажа колко е австрийска...
              e аз точно толкова ще дам де!!! Нали писах, че е наполовина на дигтал

Comment

Дано да уцелиш.
                Кажи ми все пак фирмата, защото има и едни по 2евро в Интернет, да не е някое такова и въпросния човек да си сложи остатъка в джоба.

Ако изглежда така, значи е супер...

...боклук!

Comment

Първоначално публикувано от Alfa 156
                  e аз точно толкова ще дам де!!! Нали писах, че е наполовина на дигтал
                  Е горе-долу и в дигитал толкова ще ти излезе
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                    Е горе-долу и в дигитал толкова ще ти излезе
                    Какво точно имаш впредвид??? На страницата пише друго

Comment

Колега един съвет....преди да решиш да правиш каквото и да било, питай човека за името на тази фирма и го напиши тук, за да може Шокс да ги провери...за да няма после майка плаче.

В БГ има много фирмички които свалят софт от къде ли не в интернет и после го продават....и след това става страшно...

НЕ БЪРЗАЙ...ефтин софт може да ти преебе не само двигателя ама и всичко по електрониката.

Бобо,

В Дигитал тунинг цената е 1070лв....освен ако колега не е решил да ни става член...но пак сме далече от 500лв.
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        Бобо,

В Дигитал тунинг цената е 1070лв....освен ако колега не е решил да ни става член...но пак сме далече от 500лв.
                        Да ама ново ЕКУ е 5 пъти по скъпо
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Дано да уцелиш.
                          Кажи ми все пак фирмата, защото има и едни по 2евро в Интернет, да не е някое такова и въпросния човек да си сложи остатъка в джоба.

Ако изглежда така, значи е супер...

...боклук!
                          Фирмата е нещо от сорта на Дибионс ама не съм сигурен как се пише и е представител на Астра Тунинг Германия! Нещо подобно раэбрах по телефона

Comment

С една дума нищо конкретно не ти е казал...

Аз не бих рискувал...но ти си знаеш.
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Остави го човека бе.
                              Иска му се - да прави.
                              Астра тунинг...Дибионс...такова нещо в Австрия няма, ама той си знае.

Comment

Working...
                              X