Известие

Collapse
No announcement yet.

Дръпки vol.2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чакайте сега... 1912 каза, че бил разни хаудита и прочие, но никой незнае те в какво състояние са нали?!?

Аз с моята алфа бих Сеат кордова 2.0 АБФ(фолсваген двиг.) 150коня, че и с допълнителен компресор, който уж го правил 170-80коня А го нахазах с 3коли....Какъв е извода?!? Не че моята 2.0 върви магически, а че кордовата беше бъгава/повредена или някакъв аддддски некъдърен шофьор, което не ми се вярва.....

Така, че от кола до кола особенно стари автомобили може да има много голяма разлика

П.П Моето време на абажура е 16.7
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
      Чакайте сега... 1912 каза, че бил разни хаудита и прочие, но никой незнае те в какво състояние са нали?!?

Аз с моята алфа бих Сеат кордова 2.0 АБФ(фолсваген двиг.) 150коня, че и с допълнителен компресор, който уж го правил 170-80коня А го нахазах с 3коли....Какъв е извода?!? Не че моята 2.0 върви магически, а че кордовата беше бъгава/повредена или някакъв аддддски некъдърен шофьор, което не ми се вярва.....

Така, че от кола до кола особенно стари автомобили може да има много голяма разлика

П.П Моето време на абажура е 16.7
      Спор няма в това бате,ама ми е странно,как бие коли които вървят доста па дава 16.8
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• еми как просто си му върви колата и тва е пак които не вярва да доиде на някоя от пловдивските сбирки и да види за какво става въпрос ако не я е продал вече
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy`
          еми как просто си му върви колата и тва е пак които не вярва да доиде на някоя от пловдивските сбирки и да види за какво става въпрос ако не я е продал вече
          Бе тя и мойта върви уж,ма не бием разни Хонди ВТЕК,Астра ГСИ и т.н. просто защото килограмите са ми вповечко
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• не продължих в моята категория защото на първата дръпка имах пилене на гуми около 15 метра и се ядосах много затова и се записах в по горна категория само да засека време .давал съм и доста по добро врене от това 16.8 което сте писали ??не забравяйте че не съм правил нищо по парахода и едно време някой не вярваха дори че ще падне и под 18 сек. няма смисъл да пиша как ми е вървяла тогава колата и как върви сега . който иска да я види как върви казва и се пускаме няма проблеми
            alfa 164 t.s ex
            tipo 2,0 16v turbo ex
            opel astra amnesia ex
            megane 2 ex
            alfa 159 jtd ех
            audi A6/S TQ 330+
            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Започна зимния сезон.
              Заключвам темата.
              Дано страстите се поохладят и има интересни дръпки и през 2008г.
              www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
              X