Известие

Collapse
No announcement yet.

как се изпреварва G класа

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как се изпреварва G класа

ами трудно, не дават път
    Понеже Алфистите не обичат да се хвалят и този форум не се посещава да ви кажа че големите като аквариуми мерцедеси явно не са много бързи, защото баба Алфа33 издуха един такъв в баира на Вакарел с 170. Безумно скъпият мерц. или имаше някакъв проблем или просто не върви, към 150 го настигнах и той реши че като вдигне още малко и алфата ще окапе и тъкмо да вляза с колата при него и реши да се отдръпне от лентата на бързите. Добре ще отзад нямам вече надпис 1.3

Ах,нетрябваше да го наказваш така!

Какво ли ще е мнението на някои ако им кажеш за това?Сигурно ще се посмеят малко,а от вътре ще се покъсат от яд!!))
    Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Re: Ах,нетрябваше да го наказваш така!

Е смях ще има 100%.

Погледни им характеристиките на аквариумите и после им се пускай!!!

Comment

a be ako e 500 taka shte te razdere che niama da razberesh che si dal gaz daje!
        XTruck

Comment

хехехе

Twin Spark, ти така се изказа че не е истина - можеше направо да го постнеш това долу при меренето на конски сили =)

То аз знам че твойта 33-ка малко особена, ама все пак... и с най-малкия двигател да е била G-класата ако я настъпи нямаш шансове.

То и мене непрекъснато ме задминават и лади и жигули и всякаква друга сволоч, ама какво да направя като не ми се състезава (а и много харчи пущината =)

Comment

Как се изпреварва S600 =)

Това е истински случай, таман се сетих =)

улица 'Житница' - изкачването в посока 'Борис 3-ти',
            аз съм със лудата Шкода - някои от вас я знаят - 42 коня по документи, и то по източния стандарт.
            Пред мен S600 - черен, тъмни стъкла - дзвер отвсекъде ...
            обаче пълзи... пълзи с 40... пускам аз ляв мигач, ръгам на трета, давам газ, на околните сгради им падат прозорците от звука =) дигам 50+ и.... ми то имало ушеви с радар на върха =) ушевия таман се засили да дигне палката, видя ми колата, тегли ми една майна и се върна да ресетне радара =) а мерцедеса разбирасе веднага ме изпревари и отфуча напред по улицата =)))

Comment

Ми така ще е, като си нямаш антирадар
              Да не мислиш, че тоя се е влачил щото не си е доспал ? Каквото и да си говорим, не може да караме коли за по 5 000 и да се надяваме да сдъвчем щайги за по 500 000 ...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аве като сте почнали

ALFA ROMEO 155 1.8 vs Mercedes C180. Мерцедеса и той е 129 коня като погледнах в каталога, но Алфата победи на старт от светофар. До 140 км беше на почти кола пред Мерцедеса.
                А колкото до ускоренията на Мерцедесите: http://www.mbusa.com/brand/selector/controller.jsp
                Друг случай е с Мерцедес 124 купе. Не знам какъв беше (добре изглеждаше, двуврато купе), но на пътя за Бургас тръгна да изпреварва...... неуспешно. Това което се забеляза беше че на ускорението е по-бавен, в завоите спираше по-бавно, но беше по-стабилен. Това са мои впечатления.
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

По повод на G-класите )))

И аз мога да разкажа една история
                  Това лято на Сл.Бряг се срещнах с един познат, който кара "Golf-2 GTi" , та с него се бяхме запътили една вечер към Бургас и спрямо мойта кола той ускоряваше по-добре (то кой ли не ускорява по-добре ), но в един прекрасен момент точно при магистралата на Бургас, застигнахме един "G 400 CDI" и го гледам, как моя приятел си пуска ляв мигач, изнася се в лявата лента и започва да изпреварва, а аз намалих зад Мерджана и чакам Golf-чето да изпревари, за да мина и аз
                  Обаче явно шофера на тролея не мислеше точно така и само го видях, как издиша малко чернилка през тръбите отзад и се разцепи, повече не го видяхме до Бургас като най-интересното бе, че го настигахме с ~160км/ч
                  Може да са ръбави, може да са скарани с аеродинамиката и да са грозновати по природа, обаче какви тигели оставят по улицата, просто не ми се мисли
                  А да не споменаваме с някой "G 500" или пък "AMG", какво ше стане
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                    Ми така ще е, като си нямаш антирадар
                    Да не мислиш, че тоя се е влачил щото не си е доспал ? Каквото и да си говорим, не може да караме коли за по 5 000 и да се надяваме да сдъвчем щайги за по 500 000 ...
                    М'че то антирадара е горе-долу два пъти по-скъп от Шкодилака =))

Comment

Абе тоз сайт дето сте го постнали за мерцедес може ли някой да ми обесни защо S600 Sedan i CL600 Coupe имат еднакво ускорение при положение че двигателя е същия само дето размера и теглото е различно от тук до луната или те са ги тествали при безтегловност лъжат ви казвам ма... им!
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: По повод на G-класите )))

Първоначално публикувано от Kuku
                        И аз мога да разкажа една история
                        Това лято на Сл.Бряг се срещнах с един познат, който кара "Golf-2 GTi" , та с него се бяхме запътили една вечер към Бургас и спрямо мойта кола той ускоряваше по-добре (то кой ли не ускорява по-добре ), но в един прекрасен момент точно при магистралата на Бургас, застигнахме един "G 400 CDI" и го гледам, как моя приятел си пуска ляв мигач, изнася се в лявата лента и започва да изпреварва, а аз намалих зад Мерджана и чакам Golf-чето да изпревари, за да мина и аз
                        Обаче явно шофера на тролея не мислеше точно така и само го видях, как издиша малко чернилка през тръбите отзад и се разцепи, повече не го видяхме до Бургас като най-интересното бе, че го настигахме с ~160км/ч
                        Може да са ръбави, може да са скарани с аеродинамиката и да са грозновати по природа, обаче какви тигели оставят по улицата, просто не ми се мисли
                        А да не споменаваме с някой "G 500" или пък "AMG", какво ше стане
                        G 400 CDI макс.скорост 182км
                        Golf2 GTI макс.скорост 200 и повече

та само не разбрах как ви е избягал
                        аз със мойта 33 ще го размажа тоз

Comment

Не знам!

"Alfa33", нямам идея, как беше осуетено нашето изпреварване, точно затова разказах историята, аз също не проумявам от каде извади толкова мощност тоя джип
                          sigpic

Comment

Alfa33 dannite za G-klasata G 400 CDI sa davani za kusata baza 3 vrati, dulgia e po-baven
                            G 500 vdiga 190, G 55 210
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Bobo CL 600 vdiga ot 0-100 za 6.1 sec, S 600 za 6.3 sec. ako nqkude sa dadeni ravni vremena (naprimer 4.8 sec za 0-100) ne sa verni
                              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X