Известие

Collapse
No announcement yet.

как се изпреварва G класа

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пичове кви са тия голфове с по 200 коня, а за вървенето на италянките няма спор. Маргелите нека не ги коменираме щото по прицип са друга порода и вървят по свой си начин.
    Общо пожелание към всички, гледам форума от 2 часа и се начетох на доста бисери. МОЛЯ, БЪДЕТЕ ПО-ОБЕКТИВНИ.

Comment

Къде успя да видиш нещо за голф и 200 коня
      пише маскимална скорост 200 км
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Простете, не коня а километри.
        Карах 1 месец Голф 3 VR6 е на него му даваха 222 км мах. и е 2.8 и 173 коня и имаше чип и ремус и свястни гуми и тн. Хайде да не се увлича ме

Comment

хм..те голфовете са толкова "бързи",4е какво са 200 коня за тях Някой в форума беше постнал тема за сцематичното усройство на тези иначе "толкова бързи и симпатични" коли
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

А бре пичове, сравнявайте или се бегайте с еднакви кубатури, класове и цилиндри
            По-нагоре четох за гонка с джип Те са мощни, но нямат максимална скорост Ако им сложиш "моторчетата" на накоя кола с съответните скорости ще ви издухат
            400 CDI, G500 и т.н. Та това са V8, а не 8V
            Проблем на тия "джипчета" е в раздатъчната кутия и предавателните числа затова нямат висока максимална скорост, не толкова формата
            Еньо си мисля, че може да ги обясни по-добре нещата
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gogata_156
              хм..те голфовете са толкова "бързи",4е какво са 200 коня за тях Някой в форума беше постнал тема за сцематичното усройство на тези иначе "толкова бързи и симпатични" коли
              Ми то май бях аз ... сега да не кажете че не е вярно ?!? Аааа ... днеска един тип ми обясняваше как на 4-та вдигнал 190 за да изпревари друг негов съмишленик ... Ама това ще го оставя без коментар...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Кой каза, че джиповете са бавни?
                Показно може да се направи винаги за да оспоря, но не са много стабилни. За вървене има доста вървящи, единственото ми изискване е да са японски. Карал съм ги всичките, ленд крузера прави 200 когато си поиска и ако е хубав пътя спокойно ги поддържа, Гранд витарата V6 може да ги вдигне ама трудно ги поддържа щото е много лека 1980 кг и подскача и това са джипове, някой дизели дори все по 160 коня.

Comment

Първоначално публикувано от 100IAN
                  Кой каза, че джиповете са бавни?
                  Показно може да се направи винаги за да оспоря, но не са много стабилни. За вървене има доста вървящи, единственото ми изискване е да са японски. Карал съм ги всичките, ленд крузера прави 200 когато си поиска и ако е хубав пътя спокойно ги поддържа, Гранд витарата V6 може да ги вдигне ама трудно ги поддържа щото е много лека 1980 кг и подскача и това са джипове, някой дизели дори все по 160 коня.
                  Колега някой Алфи от 200 тръгват
                  Не съм много съгласен с теб Ако Ленд Крузер поддържа 200 в продължение на 10км даже ще почнат да се чуват странни шумове от скоростите (нищо лично за японските коли).
                  Преди време баща ми беше купил Мицубиши Паджеро за да поработиме малко с него. На километраж беше 160, аз лично съм забивал стрелката доста под 160км/час След това брат ми го покара няколко месеца така и скоростите извиха на умряло Добре, че си изкара парите, че ... Ремонт не му направихме, а го "оженихме"
                  Джиповете са готини, ама не и за високи скорости Различните МПС-та (коли, джипове, автобуси, камиони и др.) са създадени с някакво предназначение, което изпълняват Представяш ли си комбайн, който събира жито да се пили с мотор
                  sigpic

Comment

тука маи безмислен спор усещам ???
                    а моят голф дига 220 (градуса по фаренхаит оба4е)
                    а един приятел кара джип дето дига..................
                    предница като потегля (уаз 469 Б)А алфата ми е
                    ............487 коня ама никои не я е виждал само аз
                    си я знам

Comment

а сега по темата:
                      искам да кажа на колегата които пусна тая тема зна4и там на баира краи вакарел 4овека с джипката просто не е знаел за твоите амбиции
                      да го преска4аш защото в противен слу4аи с туи 1.3 дето го караш маи маи щеше да дишаш пушек не мислиш ли ???
                      п.с. последно като се гоних с Г-класа аз бях с 220 а тои ме мина така 4е недеи си фантазира или поне си запази фантазиите 4е така пред хора е наи малкото смешно да твърдиш как си го "МИНАЛ"
                      С МИР

Comment

Alfata mnogo reje!

Imam 156 2.0 TS i e ogun, no se sdobih i s nov Accord 2.4 190 konq ) Malko po-tromav e no v kraq na kilometraja q bie.Karam si za Plovdiv s 230na guza na edin MB S600...onzi kato mi vidq farovete natisna pedala i se izstrelq vse edno e s raketa! Ebasi motora! I G klasite mnogo durpat, no ne sum siguren za maximalnata im skorost. A i po zavoite se gubqt ne6to.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
                        Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 ts & Mercedes S500L

Comment

Абе откъде я изкопа тая тема...

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                          1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

I G klasite mnogo durpat, no ne sum siguren za maximalnata im skorost. A i po zavoite se gubqt ne6to.
                            тея квдратни колици у завойте се търкалят по таван затова ти се губят нещо

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                            Fiat Bravo 1.6 1997
                            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

еййй всяка година март месец се пише по тая тема
                              и така назад до 2004та а тая от по-рано

'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                              X