Известие

Collapse
No announcement yet.

Хромирани огледала за 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хромирани огледала за 145

Някои да знае някаде да се продават такива работи някаде?Ако някои намери нещо да пише!Мен малко ме сьмнява да има но все пак..

Ами аз съм виждал такива на "Автооазис" във Варна.Универсални са и са 2-3 модела, цени между 20-25лв. с вградени светлини за мигачите. Пластмасови са с хромирано покритие. Само проблема е в закрепването и големината на триъгълната пластмаса, която покрива част от стъклото, не знам дали са с еднакви размери. А да питам и аз нещо-имаш ли такава опция като отвориш вратата и после я затвориш, крушката на купето веднага ли ти изгасва или изгасва със закъснение колкото да можеш да умериш ключа за стартера.На 155 били със закъснител, а в Мосю Бриколаж има да продават такива джаджи, щото мойта гасне веднага.
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Кво им е на оригиналните? А за универсални да попитам ел. ли са и с подгряване ли са? И ако са как ще го свържеш с колата?
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не се занимавай да купуваш някакви ментета направи си метални "пластини" с формата на оригиналните и ги никелирай
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

идята е да са с формата на оригиналните!

Comment

Сикана ве брат ти да не караш Голф! Всеки втори е с такива ПУНТИ! :wazuup:
            Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Първоначално публикувано от Boian
              А да питам и аз нещо-имаш ли такава опция като отвориш вратата и после я затвориш, крушката на купето веднага ли ти изгасва или изгасва със закъснение колкото да можеш да умериш ключа за стартера.На 155 били със закъснител, а в Мосю Бриколаж има да продават такива джаджи, щото мойта гасне веднага.
              може да го направиш с няколко кондензатора

Comment

Първоначално публикувано от The Sniper™
                Първоначално публикувано от Boian
                А да питам и аз нещо-имаш ли такава опция като отвориш вратата и после я затвориш, крушката на купето веднага ли ти изгасва или изгасва със закъснение колкото да можеш да умериш ключа за стартера.На 155 били със закъснител, а в Мосю Бриколаж има да продават такива джаджи, щото мойта гасне веднага.
                може да го направиш с няколко кондензатора
                е освен кондензатори трябват още наколко неща :noughty:
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Нищо друго няма да му трябва, връзва колкото му трябват последователно като изчисли нужния капацитет (ако не може да каже какви са крушките аз ще му кажа какви кондензатори да вземе) и е пушка, само дето ще гаснат бавно и постепенно а не отведнъж ама то така е по-готино даже.

sorry за offtopic-а!

Comment

Първоначално публикувано от The Sniper™
                    Нищо друго няма да му трябва, връзва колкото му трябват последователно като изчисли нужния капацитет (ако не може да каже какви са крушките аз ще му кажа какви кондензатори да вземе) и е пушка, само дето ще гаснат бавно и постепенно а не отведнъж ама то така е по-готино даже.

sorry за offtopic-а!
                    ти пробвал ли си
                    щото аз съм и знам как се прави - при желание може да публикувам една две схеми

Comment

Това може да се обсъжда в друга тема, иначе ще е добре да обменим знания. Ако наистина имаш интересни идеи започни нова тема, би било полезно, но нека не разваляме темата тука ок?

Comment

а разбира се
                        мародерите ще изтрият ненужната част
                        довечера живот и здраве ще пусна схемите ако издиря оцеляло фри да ги кача ...

Comment

Вече си сложих една джаджа, вързва се към бутона на вратата. 30сек. закъснение и угасва постепенно. Купих го от мосю Бриколаж за 6.75лв
                          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                          X