Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗХВЪРЛИХА МАКЛАРЪН ОТ ФОРМУЛА 1 :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Derry
    Вярно Шумахер е доста добър пилот това не може да се отрече ама не ми е никак симпатичен, а пък като вземат да ми разправят колко велик е зле ми става, ферари и без него щеше да си измине пътя нагоре.
    ма това да не тие конкурс за симпатичност бе колега,ако не си разбрал се говори за царя на автомобилните спортове!че той Прост беше мистър свят да ти кажа,един от най-симпатичните.много ми харесват такива "фенове" на спорта,които не са "ЗА" някого ,а са "против" , да Шумахер е велик и с много неща го доказа

Comment

Аз не мога да разбера като не е конкурс за симпатичност по какъв признак си хареса отбора във формула 1, някои ти каза кои са най добрите или някои отбор ти се видя симпатичен. Като спонена ЗА и ПРОТИВ, за McLaren съм. Колкото до Прост тои може да не е в топ 100 на най красивите мъже във F1 ама си има излъчване.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Секи си има право да си избира фаворитите в това състезание.. За мен лично Шумахер е най добрия пилот, живял съм в неговото време и той за мен е велик човек. Няма значение дали е красив или грозен той е Шумахер и това име си остава в историята!
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Относно Formula 1 , тя отдавна вече не е спорт а само бизнес! Аз лично много се радвам че точно Шуми научи ВЕЛИКИЯТ МАКЛАРЪН-Mерцедес , къде им е мястото - далече зад Феррари!!!! Вили Вебер , мениджърът на Шуми , му отговаря относно съмненията му че Феррари не са във форма: ''Човече ,отивайки във Феррари съвсем спокойно можеш да си хвърлиш паспорта ,той вече няма да ти трябва !!! Ти просто ще си първият пилот на Скудерия Феррари и всички ще се съобразяват с теб , дори най-големите ти съперници !''
          А после какво направи той , всички знаем!

И става въпрос за едно малко влизане в чакъла преди бокса и за това че още не се раждат БОГОВЕ ( размишления) .Относно използването на техниката в Formula 1 ,Шуми казва : ''Не е важно колко пъти участвам , важното е че винаги побеждавам !!! ''
          Става въпрос за чедото на Maklaren - Hamilton , толериран и превъзнасян , а и какво бледнува една залязваща нация .
          -Аз си мисля нещо, мисля си .
          -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
          Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Working...
          X