Първоначално публикувано от Derry
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗХВЪРЛИХА МАКЛАРЪН ОТ ФОРМУЛА 1 :)
Collapse
X
-
-
Аз не мога да разбера като не е конкурс за симпатичност по какъв признак си хареса отбора във формула 1, някои ти каза кои са най добрите или някои отбор ти се видя симпатичен. Като спонена ЗА и ПРОТИВ, за McLaren съм. Колкото до Прост тои може да не е в топ 100 на най красивите мъже във F1 ама си има излъчване.
Comment
-
Секи си има право да си избира фаворитите в това състезание.. За мен лично Шумахер е най добрия пилот, живял съм в неговото време и той за мен е велик човек. Няма значение дали е красив или грозен той е Шумахер и това име си остава в историята!landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Относно Formula 1 , тя отдавна вече не е спорт а само бизнес! Аз лично много се радвам че точно Шуми научи ВЕЛИКИЯТ МАКЛАРЪН-Mерцедес , къде им е мястото - далече зад Феррари!!!! Вили Вебер , мениджърът на Шуми , му отговаря относно съмненията му че Феррари не са във форма: ''Човече ,отивайки във Феррари съвсем спокойно можеш да си хвърлиш паспорта ,той вече няма да ти трябва !!! Ти просто ще си първият пилот на Скудерия Феррари и всички ще се съобразяват с теб , дори най-големите ти съперници !''
А после какво направи той , всички знаем!
И става въпрос за едно малко влизане в чакъла преди бокса и за това че още не се раждат БОГОВЕ ( размишления) .Относно използването на техниката в Formula 1 ,Шуми казва : ''Не е важно колко пъти участвам , важното е че винаги побеждавам !!! ''
Става въпрос за чедото на Maklaren - Hamilton , толериран и превъзнасян , а и какво бледнува една залязваща нация .-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
Comment