Известие

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto vs Honda Civic vs Honda Civic

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Fiat Punto vs Honda Civic vs Honda Civic

Днес се прибирам аз от центъра и гледам момчето, което караше пред мен (един приятел) спира зад някаква хонда сивик седан ... И викам ай ся няма да спирам зад тях - ще спра отляво ... като спрях видях, че и в аварийната лента има още една хонда ... Чувам аз - форсират си нещо двигателите (поне единия) и викам - дай и аз да направя така да не остана по-назад Става зелено и газ, хондата до мен превъртя гуми (само приплъзнаха - може би 1 оборот, ако имаше и толкова) и тръгваме... На първа до 6000 оборота - хондата плътно зад мен (другата не я виждам), втора - хондата половин кола зад мен, трета - 4000 оборота хондата изравнява с мен и се опитва да набере достатъчно, за да ме изпревари (имаше кола в дясната лента), но не можа да смогне и за да не му преча реших да натисна спирачка, за да не му преча, но в момента в който го направих той мина в аварийната лента и изпревари от там (другата хонда не разбрах какво стана с нея) ... след 2-3 коли разстояние идва и тя, аз съм вече пред таксито и намалям скоростта - поглеждам от другата страна на пътя - катастрофа и полицаи - викам си добре, че понамалих, че да не ми реве така двигателя ... После момчето което беше първо пред мен - чакам го, ама не идва, брее много бавна тая шкода 105 л ... Накрая завивам към моята част от комплекса и гледам той завива след мен, а не би трябвало така да е - той продължава направо, спирам аз на първата автобусна спирка, покрай която минах и той вика "видя ли тея двете хонди дето се варкаха ?" и аз "тея дето до трета ги бих ли ?" и той вика "после бяха спряли да обменят пари" ... Тогава разбрах, че случайно съм попаднал в гонка с две хонди
    Ако собствениците на двете хонди знаят срещу каква кола са се изправили сигурно ще ги е срам да си признаят, че с фиат пунто 1,2 8 клапана (60 к.с.) съм ги бил до трета и половина Като минахме 100-120 км/ч ме изпревариха, на 400 метра ще ме бият сигурно но не знам колко са 400 метра и може и да не успеят
    Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
    Fiat Punto Mk.I GT1

Ех, деца
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Тия фиати много вървят бе
      Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

kiler_4o е кандидат за една друга тема с много неприятни снимки

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
          kiler_4o е кандидат за една друга тема с много неприятни снимки
          Май не е съвсем така,щото той е писал,че е намалил,за да може Хондата да го изпревари безпроблемно
          Първоначално публикувано от kiler_4o
          ....На първа до 6000 оборота - хондата плътно зад мен (другата не я виждам), втора - хондата половин кола зад мен, трета - 4000 оборота хондата изравнява с мен и се опитва да набере достатъчно, за да ме изпревари (имаше кола в дясната лента), но не можа да смогне и за да не му преча реших да натисна спирачка...
          Пък с тия 60 к.с. при 4000 об. едвали е вдигнал повече 100 км/ч
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Май e съвсем така , тия експерименти се првят на празен път или писта а не в трафик с други невинни жертви ....

100 km/h му сигат да се утрепе с тая количка....

Comment

Да, до някъде сте прави, но ако говорите така за мен, за ne0 как трябва да говорите ?
              Таксито беше единствената кола по околовръстното в нашите ленти, тези 4000 оборота са 100-110 (не си спомням точно) ...
              Но в хонда клуба не признават, че е възможно
              Само един се съгласи, при условие, че съм имал перфектен старт ... А и аз гледам никога да не карам рисково - може да карам с превишена, но не неразумна скорост
              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

????????????????

ей приятел като си толкова бърз даи да видим какво ще направиш на драга у ст. загора на италфеста??????????????да не стане изненада 4е да не можеш да се класираш дори и на предпоследно място
                145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                  Май e съвсем така , тия експерименти се првят на празен път или писта а не в трафик с други невинни жертви ....

100 km/h му сигат да се утрепе с тая количка....
                  Няма да споря,защото незнам при какви обстоятелства,на какъв път и при какъв трафик се е провела гонката(или каквото е било).
                  Напълно си прав затова,че 100 км/ч са предостатъчно да стане доста голяма беля.
                  155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Re: ????????????????

Първоначално публикувано от drigata
                    ей приятел като си толкова бърз даи да видим какво ще направиш на драга у ст. загора на италфеста??????????????да не стане изненада 4е да не можеш да се класираш дори и на предпоследно място
                    Кой е казал че съм бърз ? Казах, че двете хонди са бавни
                    Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                    Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Абе великите философи и знаячи що не престанете да пълните темата на момчето с глупости...
                      "100км/ч е много, било опасно", "аре ела бе мъник" и тн...
                      Човека просто си е разказал една готина и даста невероятна историика, евала за което...
                      Нито е прикалил (има хора дето карат със 200+км/ч), нито се прави на недосегаем...

П.П. А ти със тоя спринт не разбирам защо въобще се имаш за нещо
                      Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Бате какьв е тоя фият бе ебати и думите хондите бавни ела да се пробваш с мойта щом толко варви тоя фият ще ти дам преднина 10 метра ако искаш

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от hondoman
                          Бате какьв е тоя фият бе ебати и думите хондите бавни ела да се пробваш с мойта щом толко варви тоя фият ще ти дам преднина 10 метра ако искаш
                          Първоначално публикувано от kiler_4o
                          Кой е казал че съм бърз ? Казах, че двете хонди са бавни
                          hondoman,да не би едната да е била твоята,че се засягаш толкова ?
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Не се засягам ама колегата много е сигурен че хондите са бавни всяка жаба да си знае гиола каде е трьгнал с тая вьжка и да вика такива работи е затова реагирах така

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

а ти каде си трагнал със твоята въшка? има и по корави автомобили от твоята така че стига си се репчил всяка жаба да си знае гиолчето аре иди изпии една бира и си успокои егото
                              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                              X