Известие

Collapse
No announcement yet.

Разпънка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако се организираме сериозно ще има със сигурност отстъпки за количество поръчани ако искате дайте да правим нещо...
    EX 156 1.6 TS

Comment

а за 155 как стой въпроса?? някой пробвал ли е такова в колата си?

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ако ще се организира колективна покупка не е лошо да се уточнят точните цени за конкретните модели + евентуалната отстъпка за 10, 15бр...
        Освен това за 155 примерно само на OMP са 3-4 вида разпънките та и това трябва да се уточни
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

кажете ми некви цени да видим кво мое стане... алуминиева взех за 260 ........

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

nikicar във Варна ми предложи разпънка за около 230лв, ама не го питах алумин или желязо е.
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

аз ви предлагам да накарам Драго да ги изработи и без тва без негова намеса и оригинален трудно се поставя

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

За какви цени говорим ако са повече бройки примерно 15
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

neo, за една разпънка до София ли трябва да ходим? Бургас ми е по-близо
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                    хубу де, аз все си мисля, че някой може да има ъглошлаиф, и хубава дрелака...(бормашина)
                    Ще си купим траби... яка ламарина... и ще си направим няколко?!
                    за какво да давам толкова пари, за 1 тръба и 2 планки с по няколко дупки ?
                    аз съм навит, ако има желаещи от Варна... да намерим някъде инструмент и да си измайсторим ?
                    и без това се чудя кво да правя по цял ден..
                    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0
                      Първоначално публикувано от boian
                      хубу де, аз все си мисля, че някой може да има ъглошлаиф, и хубава дрелака...(бормашина)
                      Ще си купим траби... яка ламарина... и ще си направим няколко?!
                      за какво да давам толкова пари, за 1 тръба и 2 планки с по няколко дупки ?
                      аз съм навит, ако има желаещи от Варна... да намерим някъде инструмент и да си измайсторим ?
                      и без това се чудя кво да правя по цял ден..
                      Абе и аз съм на това мнение , все пак на писта няма да влизам скоро
                      Да кажат компетентните все пак
                      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

разпънки за 156 и 155 на спарко орифинални излизат по 245лв. е цената за една бройка при поръчка на количества цената пада с 15% и става 208лв. който има интерес може да се организираме.
                        EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
                          разпънки за 156 и 155 на спарко орифинални излизат по 245лв. е цената за една бройка при поръчка на количества цената пада с 15% и става 208лв. който има интерес може да се организираме.
                          Не е малка цената, поне за мен де, иначе може ако се съберем да видим как ще дойдат, може да хванем по-тъник долар

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

не Ви знам откъде черпите инфо на зелената ми кола имам weichers алуминиева. 260 лева крайна цена.

И повярвайте преработените копия на Драго са в пъти по-качествени и всеки може сам да си ги монтира без преработки тъй като Драго ги е направил идеално. Плюс това може да се избира материал.

Цената зависи от поръчката. Вместо да спамим. Дайте да направим един списък кой за каква кола и от какъв материал иска и ще Ви дам цена.

Comment

156 1.8ТС 99г- дали желязо или алумин не знам, какво значение има материала? И как се поставя- колата трябва ли да е на подемник, за да се освободи ходовата част /амортисьорите/?

Comment

neo дай една снимка да видим как изглеждат поне направените от Драго?

Иначе мен ме интересува предната между двата mc pherson-a евтиният вариант и алумин за 155 8V
                                също и задна ако има

DJraceman тези, за които говориш регулират ли се?
                                Alfa Romeo 155 1.8TS
                                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
                                X