Известие

Collapse
No announcement yet.

Разпънка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0
    аз ви предлагам да накарам Драго да ги изработи и без тва без негова намеса и оригинален трудно се поставя
    Аз пък предлагам Драго да си каже мнението
    ne0
    МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 8:21 pm Заглавие:
    "...Вместо да спамим. Дайте да направим един списък кой за каква кола и от какъв материал иска и ще Ви дам цена."
    Та така...
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

аз па пиша и Драго е до мен кога го правя

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Хора бихте ли ми дали координати на този Драго ако работи в Софето.
        Искам да сложа две щанги отгоре на ботушите и отдолу между носа4ите. Между впро4ем колата е Опелче. Нядявам че ще може да го направи.

Comment

аз па пиша и Драго е до мен кога го правя
          И кво казва - иска -не иска...
          Иначе за вярване - ми вярваме
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от 4oveka
            Хора бихте ли ми дали координати на този Драго ако работи в Софето.
            Искам да сложа две щанги отгоре на ботушите и отдолу между носа4ите. Между впро4ем колата е Опелче. Нядявам че ще може да го направи.
            0886650413 - Драго ( Екстрийм Тунинг )

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

И аз искам но за Брава.

Относно какъв е ефекта - по тази тръба се предава силата на натиска от външното колело в завоя (което е натиснато и колата се накланя към него) към вътрешното - което би се надигнало в дадения завой. Така като са свързани двата амортисъора с твърда връзка се предава половината натоварване от единия на другия и се прескача коша и не се усуква купето.
              fiat-bg.org

Comment

Дайте оферта де. Аз за 155-цата искам!!! Това е !!! Материала ми се струва че е добре да е алуминии - да не тежи!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

здр

не Ви знам откъде черпите инфо на зелената ми кола имам weichers алуминиева. 260 лева крайна цена.

И повярвайте преработените копия на Драго са в пъти по-качествени и всеки може сам да си ги монтира без преработки тъй като Драго ги е направил идеално. Плюс това може да се избира материал.

Цената зависи от поръчката. Вместо да спамим. Дайте да направим един списък кой за каква кола и от какъв материал иска и ще Ви дам цена.

155 2.5тд алуминиева и срок на изпълнение ако може.
                  sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                  http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                  !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

така разпънка от неръждавейка... с монтажа 150 лева при Драго в Екстрийм Тунинг

Comment

Е това вече е точна приказка.

Comment

Туй за София. Ние дет си нямаме Драго във Варна, ко праим?
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                          Туй за София. Ние дет си нямаме Драго във Варна, ко праим?

звъниш и си поръчваш.... разбираш се с Драго

Comment

Аз вече съм с разпънка от nkn66
                            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Собствено производство
                              sigpic
                              punto GT '96

Comment

Първоначално публикувано от jblmusic
                                Собствено производство
                                За собствено изглежда идеална Би ли написал какви са и размерите. Благодаря ти предварително
                                1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                                и делта

Comment

Working...
                                X