Известие

Collapse
No announcement yet.

за НОС или за уши или гърло.......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за НОС или за уши или гърло.......

Днес сложихме на едно мноого злобно орле 2.0 16в НОС и с дюзи на които им дават 50 коня колата си подобри времето на 400 метра с малко пове4е от половин секунда като сега е около 14.4-14.5
    та мисълта ми беше 4е успях да видя ефекта на така ме4атаната система ако и някои друг има впе4атление нека сподели

Re: за НОС или за уши или гърло.......

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
    Днес сложихме на едно мноого злобно орле 2.0 16в НОС и с дюзи на които им дават 50 коня колата си подобри времето на 400 метра с малко пове4е от половин секунда като сега е около 14.4-14.5
    та мисълта ми беше 4е успях да видя ефекта на така ме4атаната система ако и някои друг има впе4атление нека сподели
    Да не искаш да кажеш , че преди нитрото е давало 15+ ? Слабо , слабо

Comment

Е Jorko все пак говориме за атмосферка
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Е Jorko все пак говориме за атмосферка
        знам това

Comment

ами толкова си беше последно измереното време а и не мисля 4е с вектра(тежка е все пак)може да се постигне по добро като се има в предвид 4е има 4ип главата е полирана сгъстен е мотора
          ако беше кадет или астра поне може би щеше да слезе по надолу но с това купе надали все пак е вектра хе4бек заданата и врата тежи колкото половин кадет

Comment

Working...
          X