If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
спрей или фолио, но не мога да ти кажа къде точно се правят, но по-добре със спрей, някакъв трансперантен ли как там се казва не съм 100% сигурен. Най-добре някой, който си е правил да ти каже, но според мен не винаги е по-красиво(лично мнение). Успех!
VW Jetta 1.8 90 hp - сега
Устремен да стане собственик на АЛФА
Тези са правени със спрей, но най-добре да ти ги направи бояджия, за6тото ще ги лакира после и стой "по-добре".Но мисля, че колите изглеждат по-добре в оригиналният им вид.Ще стане много голфаджииско.По принцип е най-добре ако искаш затъмнени да си купиш едни фабрично направени така (обаче цената е по-различна)
на заставата ми бяха затъмнени със спрей, но е малко кофти, защото започват да светят по-слабо и сейфтито е застрашено Оригиналните са си ок, ама къде ще намериш за нашите кашони такива...
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Според мен затъмнени стопове отиват,ако колата е черна,както е в горния слуай. Някак си се сливат и става много добре.Но ако се затъмнят стопове те на сребриста/тъмно синя/тъмно зелена/червена/бордо и т.н. ще е баш голфаджийско,както се изрази Кастело. Май оригинално затъмнени наистина е най-добре.Ма и в ибей незнам дали има.
Aз също съм на мнение че на черна кола ще отиват,след това и черни фарове Скоро очаквайте от мен снимки на затъмняването на фарове на 145/6 ,плюс монтаж на ксенон
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
тези стопове се правят с спреи,има го в Бриколаж,аз поне от там си го взех,мисля,че са 2 цвята-червен и черен,почистваш добре стопа отван,разкалащаш добре спрея и паскаш от растояние и сошиш с пистолет за горещ ваздух,след всяко праскане сушиш зада има лак,затамняваш колкото си искаш,колкото повече праскаш толкова по черно,спрея е специално за стопове
колега имай на предвид че пръснати със спрей стопове намаляват това което се вижда когато използваш съответно мигачи стопве и т.н. Имам приятел с такива и като карам зад него и пече слънце почти не се вижда како прави , имаи го в предвид.
На времето на голфа си бях направил със фолио стоповете и предните мигачи в бронята (тях ми ги гепиха от пред блока, да му изсъхнат много работи на този но това е друга тема). Предимството е че ако не ти хареса го сваляш и опитваш с по тъмно или по светло фолио.
Comment