Известие

Collapse
No announcement yet.

Днес се чипосах!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес се чипосах!!!

Най-накрая си имам чип тунинг www.powersystem.fr

Ефекта е повече от добър. Както знаете при 155 1.8 8В има нещо като турбо дупка и до 4000 оборота и си е малко мудна на ниски. Сега започва да дърпа значително по-силно още от 1200. За ускорението не мога да кажа, защото засичането с часовник не е достоверно.

Много съм щастлив!

Ники, сподели колко ти излезе удоволствието
    sigpic

Comment

Нещо около 600 лъва

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
        Нещо около 600 лъва
        Аха Цената не е лоша, само дето при бензинките вдига малко Сега поне ти стана като 2,0 TS Аз вчера разглеждах в Prospeed и там за моя двигател излизаше около 500лв. ама незнам дали няма да начислят ДДС и пак ще стане 600 Вдига обаче само 13кс., което не е чак толкова Аз по-добре да дам малко повече от тази сума и да и врътна едно ремонтче (за да се върнат умрелите кончета), малко да се полират колекторите, да сваля малко главата и с един хубав филтър ще се постигнат същите резултати Само, че тогава ще имам нов мотор
        Иначе не е зле да "посъбудиш" колата в ниските обороти Мойта до 2000 е като камион, след това върви
        sigpic

Comment

И аз бях така, ама вече не съм.

Comment

И моята 145 1.4ТС е бавна в началото и после.......все едно се отпушва . Иначе и аз мислих за чип ама се спрях както писах в един друг форум на махане на катал. пилване на главата и спортен филтър.
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
            X