If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наскоро попаднах на тази игра Gran Turismo Series build 1.4(rFactor), докато си търсих някакъв Race симулатор, харесва ми въпреки че я играя съвсем от скоро.
Аз в момента разцъквам Test Drive Unlimited 2 и общо взето съм много доволен от игрицата ... яд ме е , че много малко неща можеш да пипаш по колицата не е като да речем Street Legal Racing RedLine ... Тук има дори и 33-ка http://zamunda.net/details.php?id=71001&hit=1
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Да попитам на новия most wanted колата няма ли изглед от вътре или аз не мога да намеря на мен лично не ми допада и управлението е много зле поне птп та добре направени
Няма. Това е аркада. Ако търсиш като Шифт изглед от вътре тук няма да намериш.
То оборотомер нема в тази глупост ... ебахти и недоразумението.
Много, много слаба. Тези ЕА направо я закопаха.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Като ви слушам се радвам , че не си направих труда да я изтегля ... Баси тъпото
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
не ти и трябва да я теглиш,аз като заклет фен на нфс поредицата(всичките до сега съм ги превъртал), тази я пуснах за пръв и последен път. Просто е shit
Тая сме я играли преди много време даже ... Бива, ако не си претенциозен откъм графика - иначе откъм реализъм е на средно ниво.
Я щом сте я играли помагаите с настроиките,че ми писна разни хонди и валвета да ме минават все едно съм спрЕл,ако трябва и снимки ще ви постна да се сетите
Alfa 155 1.9TD '97 EX
Alfa 166 2.4 JTD EX
Alfa 156 2.4 JTD
Теглете Live For Speed ако искате реализъм, малки изисквания добра динамика и хубави коли и т.н.
Ако искате нещо готЯно Need For Speed Online хем да си цъкате из града, разнообразни ъпдейти, безплатна е
Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта! 146 1.4 - Темпераментната друсалинда Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Няма. Това е аркада. Ако търсиш като Шифт изглед от вътре тук няма да намериш.
То оборотомер нема в тази глупост ... ебахти и недоразумението.
Много, много слаба. Тези ЕА направо я закопаха.
Аз също съм много разочарован. Просто вече се излагат. То бива аркада, ама това е прекалено. Поне според мен не си заслужава даже човек да я изтегли, да не говорим да си я купи.
Comment