Известие

Collapse
No announcement yet.

Предизвиквам баш-бавните...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предизвиквам баш-бавните...

Предизвиквам всички бензинови двигатели с кубатура под 1.6 и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са на газ. Турбинираните нямат право да заявяват участие, защото има вероятност да ме бият.

За момента имам в актива си една победа над пасат '94 1.8 моно (90 коня) на газ. Разпилях го направо

Аре сега да видим кои са смелчаците
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

имам една лада в тоя клас и искам да ти кажа че ако паднеш с по малко от 20 метра ще те водя да черпя значи наистина си бърз

Comment

Ама на газ ли е?
      _______
      146 JTD - ex

Comment

аз имам една 1598 ТС на газ дето ща пръсне без чип

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

резервоара и за бензин има 3 мм ръжда тоест от 3 години не е виждала бензин на година по милиметър

Comment

Първоначално публикувано от ne0
            беги от тук ве спамер ти си на бензин тва не стаа тряя или нафта или газ

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
              Първоначално публикувано от ne0
              беги от тук ве спамер ти си на бензин тва не стаа тряя или нафта или газ

да е аз си имам газово от волвото......... спирам бензина слагм плочката и глек ко стаааа,, аванса ми е тъкмо като за газ

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

с тоя ти аванс ха си помирисал газ ще стане малка хирошима под капака ти

Comment

с тоя ти аванс ха си помирисал газ ще стане малка хирошима под капака ти

атомна централка срещу нафтов котел

Comment

Аз съм готов да се мерим с моята лада, тя горкичката е само 1.5 и с една малка газова бутилчица.... Абе нема шансове колицата)

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                      със силвия може ли да се запиша
                      Ти си за темата за баш-бързите. Не ставаш. А Турбоделта ме уплаши сериозно с тва жигули. Най-добре да се откажа, докато е време

А Нено май само велосипед със слънчеви батерии няма, всички други източници на енергия - алтернативни и конвенционални - ги ползва
                      _______
                      146 JTD - ex

Comment

Аз имам и едно Уно 1.0 Fire на газзззззз, ама то хич не върви горкото.

Напролет ще го сменям с 500
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Брейй! Аз пуснах темата с чисто опознавателна цел Да видя наистина ли са състезатели по душа съфорумниците. И явно е така. Щом се движи, значи е за гонки
                          Сега ако попитам дали някой млад татко е навит да се бега с maxi-Cosi-то на сина ми (детската количка), сигурно пак ше се намерят кандидати. Ама бебетата трябва да са с еднакво тегло и ръст, гумите да са напомпани до едни и същи атмосфери, че да не пренадуе някой...Но съм сигурен, че ще се намери някой с някое раздрънкано Чиполино, да ми нашока репата

Що се занимавате с глупости бе, хора
                          _______
                          146 JTD - ex

Comment

искам да ти кажа че моя син има лека кола ферари с педали и ща разцепи сина ти на каквата искаш дисциплина
                            п.с. ем скука ве баце и бубите големи че да ги премерим ко лошо

Comment

искам да ти кажа че моя син има лека кола ферари с педали и ща разцепи сина ти на каквата искаш дисциплина
                              п.с. ем скука ве баце и бубите големи че да ги премерим ко лошо
                              аз имам такава москвич с батерия за фаровете

Comment

Working...
                              X