Колеги да ви питам дали може да ми стане на моита Алфа спортна генерация от BMW 318is Coupe...испадна ми такава с много добро звучене но нз дали става цялата или поне част от нея?!?!!?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вапросче за генерация
Collapse
X
-
Re: Вапросче за генерация
Първоначално публикувано от alfa155-1.7TSКолеги да ви питам дали може да ми стане на моита Алфа спортна генерация от BMW 318is Coupe...испадна ми такава с много добро звучене но нз дали става цялата или поне част от нея?!?!!?!
Comment
-
Re: Вапросче за генерация
Първоначално публикувано от alfa155-1.7TSКолеги да ви питам дали може да ми стане на моита Алфа спортна генерация от BMW 318is Coupe...испадна ми такава с много добро звучене но нз дали става цялата или поне част от нея?!?!!?!АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Колеги реших си проблема!Не сум слагал генерация от БМВ...отидох до Илиянци и си купих много пролично ремусче за 80лв сложиха ми го и ми махнаха само второто гарне отдоло сега колата в ниските оборити почти не се чува...само леко и приятно спортно бучене..а вече над 3000 оборота си показва силата на звука
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_romanalfa155-1.7TS , кажи дали усещаш разлика и в вървенето, че ми е интересно. 10х
весело посрещане на новата година на всички
Ами да ти кажа може би малко но трябва да е много хубава генерация да се усеща а аз сум махнал само средното гарне и съм сложил задно резонаторно,колата не брамчи много да ми надува главата,но вече над 3 000 оборота забочва да звучи злобно
Comment
-
аз с1м сменил и трите г1рнета 6тото старите бяха мн зле ама не намерих оригиналните на алфа 155 а ми предлойиха на фиат темпра тя е мн сходна с алфата и само с малко преправяне станаха излезе ми 180 лева и трите гарнета са 4исто новиalfa romeo 155 1.7 twin spark 93
Comment
Comment