Известие

Collapse
No announcement yet.

33 vs. Толедо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Absente_
    айде бе няма ли да се пускате?
    Иначе сега чакаме някой хубав слънчев ден да направим опита Просто с алфата старта ми на мокро е много лош да не говорим на заледено или заснежено
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

[quote=vikoalfa][quote=MrX]
      Първоначално публикувано от DJ
      Първоначално публикувано от Bobi_33
      Първоначално публикувано от "Bobi_33":o8y3beah
      Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":o8y3beah
      ако си напраите един маратон за издържливост........... трента тре ще се предаде доста преди голф/толедо а кое е по бързо си личи на чертата
      Брат тука сбърка.
      Боби ти какво мислиш по въпроса, колата ми я знае6 на изуст?
      Не знам какво е състоянието на Сеата, ма тия кенефи също като33-като са много леки. Пък е 300 кубика повече. Мисля, че трябва да се бориш за равен. За побета ти трябва 33-ка 1.5
      Въпреки всичко се пускайте, пък каквото сабя покаже......
      Аз пък разбрах че Сеат Толедо били около 1200кг..... иначе да 1,6 е 10 коня повече и поне 6-7 години по нов май ще ям бой
      абе ова е малко отнносително, моя малък скромен опит в гонките показва че не се знае докато не се пуснете,на феста на финала да драга пунтото беше хгт 1.8 131 коня и да не казвам с колко години по-младо пък падна, за пари не става дума в твойта гонка нали, ако е така пускайте се кво ти дреме, ако паднеш ще знаеш поне че има какво да наваксваш по колата[/quote8y3beah]

Абе да имаш малък опит НЕ вярвам ,видяхте как стартираш перфектно,а и стана първи на феста ето аз с малък опит видяхте какво стана-един фалстарт и спиране на втория опит
      пълно разочарование DJ направи малко олекотяване на колата седалки,кори,крикове и др ненужни в момента неща.Сеатите са пълно дърво карам в момента един хем е чисто нов ама вози и набира като каруца само супер спира а е 2007модел Без победа над Сеата да не сме те видели във форума вече [/quote8y3beah]
      Стига бе не ме изритвайте от форума че ще взема и аз да си взема Толедо
      Сега сериозно ако има развръзка ще пиша благодарта на всички колеги за подкрепата и се надявам да се похваля с добра новина

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa

Абе да имаш малък опит НЕ вярвам ,видяхте как стартираш перфектно,а и стана първи на феста ето аз с малък опит видяхте какво стана-един фалстарт и спиране на втория опит
        пълно разочарование DJ направи малко олекотяване на колата седалки,кори,крикове и др ненужни в момента неща.Сеатите са пълно дърво карам в момента един хем е чисто нов ама вози и набира като каруца само супер спира а е 2007модел Без победа над Сеата да не сме те видели във форума вече
        Между другото на феста аз мислех че ще ме отнесеш щото купето беше с пълен резервоар и един куп багаж пък то си тежи бая повече и без друго....
        Затова докато не се пусне колегата нищо не е ясно. Стискаме палци

Comment

[quote=DJ][quote=Bobi_33]
          Първоначално публикувано от "Bobi_33":35dqigms
          Първоначално публикувано от "75 2.0 turbo":35dqigms
          ако си напраите един маратон за издържливост........... трента тре ще се предаде доста преди голф/толедо а кое е по бързо си личи на чертата
          Брат тука сбърка.
          Боби ти какво мислиш по въпроса, колата ми я знае6 на изуст?
          Не знам какво е състоянието на Сеата, ма тия кенефи също като33-като са много леки. Пък е 300 кубика повече. Мисля, че трябва да се бориш за равен. За побета ти трябва 33-ка 1.5
          Въпреки всичко се пускайте, пък каквото сабя покаже......[/quote:35dqigms]
          Аз пък разбрах че Сеат Толедо били около 1200кг..... иначе да 1,6 е 10 коня повече и поне 6-7 години по нов май ще ям бой [/quote:35dqigms]

на старт ше го дръпнеш после при по висока скорост май ще те застигне, ако става вупрос за около или над 400м гонка. Като цяло равностойно и доста интересно

разбрах че колата на момчето е добре поддържана ама се сещате защо алфа не се славят с 24 часови гонки, а с друг тип (като заговорихме за издръжливостта)

айде успех и умната на пертендентите
          по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman
            разбрах че колата на момчето е добре поддържана ама се сещате защо алфа не се славят с 24 часови гонки, а с друг тип (като заговорихме за издръжливостта)
            Ти кво, да не си пилотирал VW на Льо Ман???? Щото вагените там ги няма ,а Ауди фърлят бая пари за реклама в Льо Ман.
            Къде бяха VW в ЕTCC когато Алфа тръшкаше всичко наред? Само BMW отсрамваше немците!!!
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Тоа двигател 1.6 на vw е доста пъргав и мога да ти кажа моето мнение - падаш с няколко коли. Ако върви като моя боксер - падаш с половин дължина
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

...................

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                  бе с една дума :ПАДА другото са надлъгвания
                  а аз и без да ме гонят алфистите си купих толедо ма нема ти предлагам гонка че не е толкоз бързо а и е дизел а дизелите са ташак бегачки
                  Мани недей така, че са ше ти скочат JTD-истите, жив ше те изядат

Comment

[quote=Bobi_33]
                    Първоначално публикувано от "sa6o_roman":1smfo06f
                    Ти кво, да не си пилотирал VW на Льо Ман???? Щото вагените там ги няма ,а Ауди фърлят бая пари за реклама в Льо Ман.
                    Къде бяха VW в ЕTCC когато Алфа тръшкаше всичко наред? Само BMW отсрамваше немците!!![/quote:1smfo06f]

нещо не ме разбра
                    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от -Kris-
                      Тоа двигател 1.6 на vw е доста пъргав и мога да ти кажа моето мнение - падаш с няколко коли. Ако върви като моя боксер - падаш с половин дължина
                      Аз пък нямам такива впечатления. С мойта 33-ка (1.5) ги ям тия 1.6 на VAG и то монтиран на Поло. 5 от 5 опита победа за трента тре с по 2-3 коли (тва в разстояние на няколко светофара)
                      Пък ти ако мислиш, че твоя боксер много върви, си в грешка.Много добре знам колко върви точно твоята.

Comment

Какво имаш в предвид ? Върви или не, че да се доближава до този двигател на vag ? Конкретно моя боксер или попринцип 1.3 двигателите ?
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris-
                          Какво имаш в предвид ? Върви или не, че да се доближава до този двигател на vag ? Конкретно моя боксер или попринцип 1.3 двигателите ?
                          Конкретно твоята кола не върви. А иначе сравнена с 33-ка 1.5 QV си е направо мъртва. Карбураторните версии при боксерите винаги вървят повече от инжекционните. Дори в каталозите го пише.

Comment

......................

Comment

[quote=Bobi_33]
                              Първоначално публикувано от "-Kris-":1011wj0i
                              Конкретно твоята кола не върви. А иначе сравнена с 33-ка 1.5 QV си е направо мъртва. Карбураторните версии при боксерите винаги вървят повече от инжекционните. Дори в каталозите го пише.[/quote:1011wj0i]
                              Боби остави го колегата според него явно карбураторите не струват.....,но всеки има право на мнение важното е колите ни да вървят иначе съм виждал на колегата Крис колата на снимки и колата му изглежда много добре

Искам само да споделя едно мнение от Фоксвагеновия форум на един админ там та тои каза следното че специално този мотор 1,6(101к.с.) е много по куц от 1,8-(90к.с.) и има доста по нисък въртящ момент. И сега за да избегна нападки казвам че това съм го чел там и не си го измислям поздрави на всички

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                                бе с една дума :ПАДА другото са надлъгвания
                                а аз и без да ме гонят алфистите си купих толедо ма нема ти предлагам гонка че не е толкоз бързо а и е дизел а дизелите са ташак бегачки
                                Аз имам и един Пасат 1,9ТД така че може да ги пуснем :P иначе до сега го пазих в тайна да не ме оплюят Иначе си прав 80% е сигурно че падам(да не и повече)но мисля да опитам не ме срам ако падна Ще се постарая поне да изпита респект към 1,3 КОМБИ

Comment

Working...
                                X