Колеги знам, че има такава такива теми, но са старички нека някой ми каже от каде мога да си купя спортен филтър за около 120-130 лв. горе долу добър.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър
Collapse
X
-
Alfa 156FL засилена
Aprilia Shiver..т'ва е моторо Баце
ALFA ROMEO 155 Super 2.0 16V
e.x.HONDA CBR 929RR-152hp
-
-
Да питам сега ,за да не се налага да отварям друга тема. Виждам,че много колеги слагат различни спортни филтри с цел повишаване мощността и разни други ефекти. Какво трябва да направя, за да сложа спортен филтър /освен че трябва да купя филтъра/. Не ми е ясно сложна ли е процедурата по монтирането му,в кутията на стария ли се слага,ще има ли ефект само от филтъра или трябва и други неща да се пипат ? видях някои теми във форума ,но явно съм си тъпичък и нищо несхванах от писаното. Моля колегата slaviego за извинение,че нахълтах в темата му,но инфото може би и на него ще помогне.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
На кратко има два вида. Конуси и реплейсмънд. Вторите са еднакви на размери със стандартните и се слагат на тяхно място. Конусите се слагат с леко изменение на смукателната система ама трябва да се изолират от топлината на двигателя за да не смучат топъл въздух. Разлика в работата на двигателя има но не бива да очакваш чудеса. А да и двата вида са за многократна употреба и се напояват след почистване със специални маслаAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
хей
искам да си купя спортен филтър за 145 1.4 ама не знам дали има зна4ение какъв е и коя марка,и наи ве4е каде да го намеря!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Помогнете
и има ли ефект от тях ако вие ве4в сте си сложили
Comment
-
Re: хей
Първоначално публикувано от Zafo_84искам да си купя спортен филтър за 145 1.4 ама не знам дали има зна4ение какъв е и коя марка,и наи ве4е каде да го намеря!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Помогнете
и има ли ефект от тях ако вие ве4в сте си сложили
хеед91 продават JR филтри.Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Хеед 91 вчера ме изгледаха странно като им казах че искам реплейсмънт за моята кола и след ровене в каталози ми обявиха цена 94 лева и чакане за доставка. Влязъх в WWW.DRIVE.BG и тази сутрин ми го донесоха същия за 82 лева.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
само не знам ква е ползата ...
по скромни наблюдения на 145цата ми се оказа, че скача разхода градско ... от 8.х на 10.х ...
сега тествам и на 147цата ... и май и тук така ще се окаже ...
и двете коли са JTD и двете са ремапвани и двете бяха с реплейсмънти ...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuсамо не знам ква е ползата ...
по скромни наблюдения на 145цата ми се оказа, че скача разхода градско ... от 8.х на 10.х ...
сега тествам и на 147цата ... и май и тук така ще се окаже ...
и двете коли са JTD и двете са ремапвани и двете бяха с реплейсмънти ...
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleРазхода скача само ако я караш във високите обороти...При нормално "пенсионерско" каране, разхода трябва да ти спадне малко....Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от troubleРазхода скача само ако я караш във високите обороти...При нормално "пенсионерско" каране, разхода трябва да ти спадне малко....
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от troubleРазхода скача само ако я караш във високите обороти...При нормално "пенсионерско" каране, разхода трябва да ти спадне малко....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от troubleРазхода скача само ако я караш във високите обороти...При нормално "пенсионерско" каране, разхода трябва да ти спадне малко....
не знам кво не ти мърда - моите свалиха с 2 на сто и двете (от 10.х на 8.х)Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от troubleПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от troubleРазхода скача само ако я караш във високите обороти...При нормално "пенсионерско" каране, разхода трябва да ти спадне малко....
не знам кво не ти мърда - моите свалиха с 2 на сто и двете (от 10.х на 8.х)по скромни наблюдения на 145цата ми се оказа, че скача разхода градско ... от 8.х на 10.х ...
на мен тва ми е 4 кола със спортен филтър и разлика в разхода не усещам
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment