Здравейте, ходих при един пич в Бургас, но ми каза, че за да ми сложи фолио на задното стъкло трябва да се разглоби кората зад задните седалки - там където е третия стоп. Та въпросът ми е, някой слагал ли си е фолио на задното стъкло на 156-ца и дали е разглабял кората. Ако е разглабял кората, ще се радвам да ми каже дали лесно се разглабя или трябва да ходя на сервиз!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой затъмнявал ли е стъкла на 156-ца?
Collapse
X
-
Моята препоръка е да си сложиш една хубава щора ! Ефета е почти същия и е много практично !
Сложи си фолио само на птраничните прозорци !http://luchi.bg/ Парапети
-
Не трябва да се разглобва,ако хората са истински професионалисти ще го сложат перфектно без разглабянеex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Здравей, колега! Значи моята я купих със фолио на задните джамове и мога да ти кажа, че около стопа на задното стъкло фолиото е изрязано! Хем да се вижда като светне стопа, хем да не се налага разглобяване!Alfa Romeo 156 2.0 TS 155 PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_според мен ще се циганчоса с фолиоАма катаджиите ме накараха да го сваля от предните.
Иначе ми е ми много кофти. Особено като седна лятото в колата и купето е доста по-ненагорещено в сравнение с нетонирани джамове
Не си слагай!_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment