Известие

Collapse
No announcement yet.

С колко km/h имате клип

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://dnes.dir.bg/2008/02/24/news2703020.html

мислиш че си застрахован ли нещо ?
    мислиш че няма се случи на теб щото си много добър зад волана ли ?

с 50 км най много фаровете да си счупиш ,а с 150 .............

Comment

Не говорих за теб, а за тия дето ще хукнат да ти подобряват постижението
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
        http://dnes.dir.bg/2008/02/24/news2703020.html

мислиш че си застрахован ли нещо ?
        мислиш че няма се случи на теб щото си много добър зад волана ли ?

с 50 км най много фаровете да си счупиш ,а с 150 .............
        http://vbox7.com/play:fc857622

Тоя с колата дали кара с превишена скорост искам да кажа, че и да се пазиш и да не се пазиш може да го отнесеш. Риска ако редовно злоупотребяваш със скоростта наистина се увеличава, но ако си правиш веднъж в годината кефа риска е минимален!
        Lexus IS200

Comment

Ти не осъзна ли че не ти е правилна позицията !!??!!!

Ако камиона караше по бавно дали щеше да стане това а ?????
          Ако сега си открил това клипче да те уведомя че е монтаж ( обърни внимание че няма и парченце стъкло или ламарина да излита настрани )

А за риска .... с 15 годишна кола и веднъж само да се опиташ да достигнеш максималната и като капацитет скорост си е безумен риск защото всеки един детайл или механизъм може да даде фира ...

Comment

Re: ..

Първоначално публикувано от trouble
            Първоначално публикувано от hristiqn
            С 1.4-то Шумен - Варна падна и до към 215 Еми затова е такава темата и всеки сам решава ....
            Нещо колана не си сложил или така ми се струва
            За еарбега лампата свети , нямало смисъл да се пуска
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
              Ти не осъзна ли че не ти е правилна позицията !!??!!!

Ако камиона караше по бавно дали щеше да стане това а ?????
              Ако сега си открил това клипче да те уведомя че е монтаж ( обърни внимание че няма и парченце стъкло или ламарина да излита настрани )

А за риска .... с 15 годишна кола и веднъж само да се опиташ да достигнеш максималната и като капацитет скорост си е безумен риск защото всеки един детайл или механизъм може да даде фира ...
              А от друга гледна точка- на новата кола не се знае кой некадърен турчин не си е свършил работата в завода като я е сглабял (предполагам, че освен в германия турците работят по италианските заводи) и не се знае кой детайл ще даде фира. Давам пример- нов форд фокус на 13000 км. пука блока, на кола която е минала 100 000 км това е почти невъзможно да се случи, защото каквито сериозни дефекти в материалите е имало, то те са излязли на яве в началото на експлотацията.

Все пак подкрепям, че карането с висока скорост е опасно- но моята теза е, че ако има да ти се случва нещо- то ще се случи и с 30 км/ч да караш и дори да си спрял, както на тоя в тунела му се случи (може и да е монтаж това, но със сигурност се е случвало някога, някъде)
              Lexus IS200

Comment

Видяхме клипчето и ся кво?
                За 2мин вдига 180...
                www.facebook.com/workshox

Comment

Мисля че преди година и нещо господин модернатор изобщо не толерирахте теми в който се разискваха максимални скорости и въобще каране с високи скорости мисля че темата ще се превърне във спор и ще се оцапа доста.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Абе пичове ако някои има клип да качи стига с безмислени коментари. Едва ли някой които и да е ще ме промени по някакъв начин .
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

мислиш ли ?? някое дърво или мантинела ще те променят така че няма се познаеш . Само някой който не е катастрофитал с голяма скорост или някой негов близък примерно може да говори такива глупости и да си прави такива експерименти , щото сте на теорията "няма да се случи на мен " . Не разчитай много на тази теория .......

Comment

яко къси рпишки пак се развяват
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

жалко че немога да кача снимката под 220 с мойта мишка

Comment

Колеги и без това не сме много българите дай сега да се трепам и по пътищата, не че не го правим сега ама поне в този форум да се издягват тези теми и да се проповядва разумното каране. Аз съм сигурен, че поне 50% от тези, които са прочели тази тема утре ще хукнат да си правят клипчета като карат с 200. За тези три години през, които имам книжка съм вдигал 180 точно 2 пъти. И не мисля да ги правя много повече.
                            Нито колите са ни много читави, ното пътищата.
                            Живи и здрави всички и ако се бягаме нека на специалните за това места(Божурище).

Comment

На мен ми е ясно на къде отива темата...ма ми се гледа сейр до довечера...
                              www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                                сейр
                                тва ако го произнесеш както ис го написал шъ умръ
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X