Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145 1.3 Boxer-ПОБЕДИТЕЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Поправих се
    www.facebook.com/workshox

Comment

боксерчето е 90 кончета.
      отделно е 1.3 8в мотор.

кво нередно има да се тестваш с 1.4 16в моторче на противникова компания?
      колегата се е тествал, както с по-слаби така и с теоритично по-добри моторчета. и ги е бил. и се е похвалил. а ти се опитваш да го подтиснеш намеквайки, че с твойта ще го биеш и след това няма да се похвалиш.

аз просто казах, че поемам разходите на боксерчето за драг с теб. резултата е ясен.
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Май не ме разбрахте.

Аз никога не съм бил против уличните състезания и всичко свързано с по-екстремно каране. Дори напротив, аз съм част от това от години.

Както казах браво на колегата, че е бил Tigra-та, но да се пусне с другите коли е все едно аз да се пусна с него. Както и да е...
        www.facebook.com/workshox

Comment

А другите коли не са ли по-леки от 145 ?!
          Били те и по-маломощни...
          Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
          EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Re: Алфа 145 1.3 Boxer-ПОБЕДИТЕЛ

Първоначално публикувано от slavips
            26.02.2008-Военна рампа.Алфа 1.3 срещу Фиат Пунто 1.1 16V-победа с една кола.Алфа 1.3 срещу Рено Клио 1.2 Energie-победа с половин кола.Алфа 1.3 срещу Опел Тигра 1.4 16V- минимална победа за Алфа.Гордея се с италиянската машина Споделете и вашите успехи
            Колега искаш лида се пробваш с един японски мускул хаха базикам се евалка значи алфичката добре варви браво

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Хахах колеги!Имам предложение Някой хубав слънчев летен ден колкото се може повече дай боже сички от форума да се саберем на някоя писта (не визирам пролетния събор) след него.. Да организираме гонки със съфорумниците да се види кой кого ако искате по класове,по предизвикване който както иска аз лично сам много навит на 1.7 16в боксера почти сам обеден че ще му скъсам гащетата какво ще кажете за идеята Смисала не е да се саберем 20тина коли
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                Хахах колеги!Имам предложение Някой хубав слънчев летен ден колкото се може повече дай боже сички от форума да се саберем на някоя писта (не визирам пролетния събор) след него.. Да организираме гонки със съфорумниците да се види кой кого ако искате по класове,по предизвикване който както иска аз лично сам много навит на 1.7 16в боксера почти сам обеден че ще му скъсам гащетата какво ще кажете за идеята Смисала не е да се саберем 20тина коли
                Колега съмнявам се да биеш 1.7 боксера ,но всичко е възможно.
                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Да хубава идея е това за сбирката на колите, а по вьпроса за гонката между 1.7 16V и 1.6 120 коня мисля, че колегата с 1.6 ще има шанс малко са читавите 1.7 но знае ли човек кажете кога ще се сьбирате може и аз да мина ако ще е в София някаде нали ще приемете един пришьлец

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Аз точно това искам да проверя мерак ми не казвам че ще го бия

Comment

Някой май не е бил на Италфест ми се струва, гонки имаше колкото си искаш ,а ако искаш мога да ти покажа с колко ще си назад от 1.7 16V

Comment

Първоначално публикувано от MrX
                        Някой май не е бил на Италфест ми се струва, гонки имаше колкото си искаш ,а ако искаш мога да ти покажа с колко ще си назад от 1.7 16V
                        Дам... и аз съм навит да с пусна с пича.....
                        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

То и колегата с боксера трябвало да падне от Тигрицата ама.... Понякога стават и изненади .
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Доста зависи и от зад кормилното устройство
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Хаха мале,малеее тука в сайта яко нерваци ела при мене ще видиш колко ти е зле колата дрдрдр затва предлагам и сабирането ми ще се пробваме и да ме дръпнеш какво ще ми накривиш шапката важна е емоцията
                              Хаха да правилно и шофиора е важен Нено дига 20 коня на колата само от него

Comment

Пунтото е 1.2 16V 2001г.А конкретно за Клиото,то е доста по леко от Алфата и ме поизпоти
                                Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
                                Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

Comment

Working...
                                X