Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА 156 2.0ТС+ЧИП

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiabL0
    че тя и моята дърти гуми на 3-та и то без да минавам от 4-та на 3-та....
    просто натискам педала... и гледай кво стааа...

п.п. това при студени гуми !!
    на мокро и на сън

Първоначално публикувано от Hrisi
    Сега си идвам от дръпки.Аз АЛФА 156 2.0ТС+чип от Бобо срещу Рено клио 136к.с би ме с две коли,срещу Ford probe 2.2турбо каза че е 150к.с би ме с три коли.Пистата е 3км,накрая Реното го застигам но имаше силен вятър и повече от 190км неможах да вдигна.Не съм доволен от кола си как върви.
    не се очудвам, колега, чипът на атмусверна кола е безмислен а клиото е много бързо за конете си и наще доста по-тромави алфи нямат шанс със 2.0 ТS двигатели.
    Suzuki GSX-R 750 07'

Comment

ок, съжалявам че съм сънувал

знам си аз да не пиша по такива теми, ама кво се изпуснах...
      повече няма да се обаждам, обещавам
      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Моята върти гуми на 5-та само като докосна леко педала и както са се въртели с 51.7км/ч и изведнъж се завъртат с 54.2км/ч и напраооооо егати пауъра. А ако върна от 5-та на 1-ва направо излита и ми падат кислородните маски.

Иначе по темата.
        Къде ги видяхте тия 165-170 коня след чип не знам, ама е хубаво да ги мислите на богато и на едро нещата. Нормално е такова Clio да върви повече, не е номално колата да не може да вдигне повече от 190км/ч.

Renault Clio Williams колкото различно от 1.8 16V, толкова и си приличат адски много.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Клиото е точно 2.0 16v Wiliams,още от старта ми взе две коли защото я бях вкарал много в обороти и завъртя.От другия край на пистата пак тръгнахме но нямаше кой да ни даде старт и аз потеглих пръв,а той остана зад мен някаде 2/3 коли и при движението с голяма скорост изхвърлих камък и се счупи предното му стъкло.Чипа го имам от един месец,а алфата от близо две години така че има смисъл от него,разликата е голяма във вървенето и тегленето на колата
          156 2.0'98

Comment

Ако е 2,0 значи не говорим за старото Клио. С това пък въобще не е трябвало да влизаш в спор то бяга още повече
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Теглота винаги има значение. 156 2.0 дори и с чип върви по-малко от 145 QV без чип(стига да е читаво де). По този начин веднага се разбира от какво значение е теглото. Когато пуснеш 2 коли от една и съща марка с един и същ мотор, но с различни купета става ясно относно теглото. Между 156 И 145 има разлика в теглото от около 100 кг, не повече и винаги се усеща тая разлика.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

аз си държа на тезата обаче че 145,145,155,156 са почти еднакви килограми и за QV не съм много съгласен че е леко .Ако беше леко немаше да може нито една японска или немска кола с 2,0 16в да му се опъне грам
                http://www.carexpert.ru/compare.php?vie ... alfa55s18&
                155 цата в линка познайте що е там
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

съгласен съм и с Bobi_33 и с thecleaner, ама забравяте че 145 с 2.0 си е КуВе, демек спортната версия. вижте в същия сайт примерно разликите м/у 1.8 ТС. Килата са по малко на 145 но не е чак такава разликата в този случай. Едва ли измислям топлата вода сега

та като извод това клио си е голяма лъжица с това отн кила/коне. интеесно ми е какъв ще е резултата от дръпка м/у него и Астра 150кс
                  по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от Hrisi
                    Клиото е точно 2.0 16v Wiliams,още от старта ми взе две коли защото я бях вкарал много в обороти и завъртя.От другия край на пистата пак тръгнахме но нямаше кой да ни даде старт и аз потеглих пръв,а той остана зад мен някаде 2/3 коли и при движението с голяма скорост изхвърлих камък и се счупи предното му стъкло.Чипа го имам от един месец,а алфата от близо две години така че има смисъл от него,разликата е голяма във вървенето и тегленето на колата
                    Ако Клиото наистина е Уилиамс,шанса да го биеш е нулев ако ще и два чипа да си сложиш,просто не сте в един клас и килограми.А това че колата ти не върви може да е от 1000 неща просто я закарай на диагностика

П.С.На мойта сега усещам разлика след като смених скоростите струва ми се че върви повече
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Мъри айде някой път да направим проверка каква е разликата между сток КуВе и чипнато ТИ... :P Нямам опит със състезанията, така че със сигурност падам, просто ми е интересно...
                      sigpicex
                      147Q2
                      300bhp/606nm
                      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

хихихихи да взема и аз да се наредя довас ? поне да ме размажете - да не колегата да не е последен с ку ве-то
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

може и аз да мина тогаз
                          Suzuki GSX-R 750 07'

Comment

Свиркайте да идвам и аз
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman
                              съгласен съм и с Bobi_33 и с thecleaner, ама забравяте че 145 с 2.0 си е КуВе, демек спортната версия. вижте в същия сайт примерно разликите м/у 1.8 ТС. Килата са по малко на 145 но не е чак такава разликата в този случай. Едва ли измислям топлата вода сега

та като извод това клио си е голяма лъжица с това отн кила/коне. интеесно ми е какъв ще е резултата от дръпка м/у него и Астра 150кс
                              Аз мисля, че астрата ще падне последно време нещо нямат кьсмет тези астрички C2OXE

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Темата доста се изкелефенчи май е за катанец
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X