Тия статистики са супер относителни като колата е на близо 10 год нали се сещаш че неса толко верни : )
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145 vs Fiat(2), Seat , Audi -резултати!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от Sergey_gigovбате 110 коня е аз сток съм 130 мисля че ще го бия
това ви е грешката на всички гледате само конете .....и мойта е 106 но какъв е резултата на това ауди по каталог му дават Время разгона (0-100 км/ч) 10 .пускал съм се и с двамата ви ,колите вървят доло горе еднакво .. това че си 20 коня повече неозначава че ще го биеш или ако той те бие че колата ти невърви. има и други фактори като килограми въртящ момент и така нататъканегледайте че са печки. серго онова момче с вектрата има и фабиа рс 1.9 същия мотор като аудито но 130 коня пусни се с него ако искаш с 4иповете и подобренията и ще се чудиш печката какво ще те направи. негледаите конете и дали е дизел или бензин....
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
Ееее вие пък не го плашете толкова многоСпоред мен имаш шансовене срещу другите...просто вземи и им сложи по едно пиронче на гумите
Сега сериозно после сподели резултатите...Най-вече срещу фиата, макар че той е по лек, но е фиат и има голяма вероятност да не е изправенAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
но е фиат и има голяма вероятност да не е изправенFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Muryно е фиат и има голяма вероятност да не е изправенДа не коментираме повече
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Здравейте пак. Та така да споделя какво стана с гонките.
Та противно на очакваното Сеата беше най-слаб.Бих го но не с много,да кажем половин кола!Естествено имаше оправдание че колата не била изправна в момента! След това дойде Бравото jtd което също падна под ножа,този път оправданието беше че нафтата била кофти(купил я за 1.20) и нямала масло колата и турбината незнам ко си!Бравото бензин ме би, тръгва много по-бързо и след това почвах да го настигам ама неставаше!
За аудито без коментар, издуха ни всички с много!!!
Тва е!
145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Първоначално публикувано от yoЗдравейте пак. Та така да споделя какво стана с гонките.
Та противно на очакваното Сеата беше най-слаб.Бих го но не с много,да кажем половин кола!Естествено имаше оправдание че колата не била изправна в момента! След това дойде Бравото jtd което също падна под ножа,този път оправданието беше че нафтата била кофти(купил я за 1.20) и нямала масло колата и турбината незнам ко си!Бравото бензин ме би, тръгва много по-бързо и след това почвах да го настигам ама неставаше!
За аудито без коментар, издуха ни всички с много!!!
Тва е!
Comment
Comment