If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Едно голямо Браво за Фетел! Изключително момче. Надявам се в бъдеще да кара във Ферари. Супер ме изкефи просто. Изпревари печката, въпреки че не се бореше за нищо, а онзи - за титлата. Бахти шампиона.
Пфф ебаси адреналина
Сигурно комшийте от първия етаж чак са ме чули как се горещя
Яд ме е за Маса,но това е спорта както и той самия каза...
Да му е честита на Хамилтън титлата,пък догодина ще видим
И колко от тях са за Тойота (в частност % за Тимо) ? Тия не стига, че правят най-безличните коли в света, ами и характера им като колите
Няма смисъл да търсим под вола теле ако някой заслужава процент то той работи във Ферари (например ръководи автоматичната система в бокса)
И мен ме е яд че Глок не издържа още малко ама нямаше какво да направи - Фетел го изпревари, а Хамилтън караше плътно зад него.
Едно голямо Браво за Фетел! Изключително момче. Надявам се в бъдеще да кара във Ферари. Супер ме изкефи просто. Изпревари печката, въпреки че не се бореше за нищо, а онзи - за титлата. Бахти шампиона.
Надявам се да кара в отбор различен от Ферари и Макларън (най вече) за да има по голяма интрига за титлата.
Тая година шампион е не пилот, а ШОФЬОР!!!!!!!!!!!!
Съгласен съм че Хамилтън не заслужаваше титлата след такова каране за пето място ебахти, поне да беше 3то, но да се обвинява някой който няма отношение по въпроса е тъпо, по добре така отколкото втора късметлииска титла.
Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Като фенове на ферари е нормално да съжаляваме, но това състезание беше най-готиното за сезона и като фен на формулата се радвам, макар и Маса да не е шампион, все пак има повече победи!
По-тъжен финал на шампионата не съм гледал. Толкова съм разочарован, че направо място не си намирам ...
И аз така,незнам как ще спя тая нощ,определено мелеза не заслужаваше титлата.Маса направи невероятно силен сезон,няма нито една загуба по негова вина,има и повече победи от надутото го*но,нооо....това е.Никой не може да ме убеди,че черньо е най-добрия пилот във Ф1,просто защото не е, и искрено се надявам догодина да му го покажат и Кими и Маса и Фетел и Алонсо
Тека изчетох всичките коментари, които сте написали за има няма три часа и основното което разбрах е че сте Големи фенове на ФЕРАРИ. Относно сътезанието, Маса даде всичко от себеси, но по този начин трябваше да кара през целия сезон. Да се надяваме, че сега ще се мотивира за да покаже наистина на какво е способен.
Отново ми се затвърди мнението, че Себастиян Фетел ще стане невероятен пилот, показа на това нафукано момченце Хамилтан как се води битка.
П.С. Немога да си обясня някои колеги които са големи фенове на Алфа и да са фенове на Макларан, ама то това си е тяхна работа. forza scuderia ferrari
Преди години имахме ЗАЗ, на кого трябваше да съм фен? Какво караш и на какво си фен няма значение. По принцип ми се струва, че голяма част от феновете на Ф1 са фенове на Ферари, независимо каква кола карат.
Comment